Schouws Elftal wint met 6-2 van Thoolse selectie

Bron: https://www.regiovoetbalschouwenduiveland.nl/

De eerste van de drie zomerse wedstrijden in 2024 van het Schouwse Elftal werd gewonnen. In Sint-Philipsland, op het complex van NOAD’67, werd de Thoolse selectie, vrijdagavond 7 juni, met 2-6 verslagen.

Het Schouwse Elftal nam het vrijdagavond, onder toeziend oog van veel publiek op tegen de Thoolse selectie. Deze benefietwedstrijd werd georganiseerd door de Stichting Vrienden van Siem. De mannen van onze trainer Dimitri Hooftman, die zich voorbereiden op het oefenduel tegen NEC op 6 juli in Bruinisse, lieten zien wat ze in huis hebben.

“Een dik verdiende overwinning met een goed voetballend Schouws elftal. Het begin was wat onwennig, maar we hebben uiteindelijk zes mooie doelpunten gemaakt. We hebben leuke en goede dingen gezien. Nu eerst een welverdiende voetbalvakantie en daarna toewerken naar het duel tegen NEC. Het was ook goed om te zien dat de jongens die gisteren niet geselecteerd waren wel langs de lijn stonden. Dat zegt veel over de groep”, aldus trainer Dimitri Hooftman.
Ondanks een 0-3 achterstand bij rust, vochten de Thoolse spelers dapper terug tot 2-3. Maar de Schouwse selectie herpakte zich snel en liep uiteindelijk uit naar een ruime 2-6 overwinning. Doelpunten kwamen van: Rody Vermue (2x). Ramon Janson, Aart de Waal, Martijn Dalebout en Fedde Raats.