Tikkie Terug Deel 653 – 3e editie Mini Bedrijven Toernooi S.K.N.W.K. (6 juni 2014)

Logo Tikkie Terug

Afgelopen vrijdag, 31 mei 2024, werd op ons eigen sportpark Het Springer al weer voor de 11e keer het Mini Bedrijven Toernooi georganiseerd. Elk jaar weer een geweldig evenement. Deze keer zelfs 20 deelnemende teams. Een record, want nooit eerder waren er zoveel ploegen aanwezig.

In het begin speelden we dit Bedrijventoernooi met 12 teams (op 3 velden). Een mooie gelegenheid voor een nieuwe Tikkie Terug, deel 653, om terug te kijken naar een van deze toernooien. We gaan 10 jaar terug in onze historie. Om precies te zijn naar vrijdag 6 juni 2014, toen voor de 3e keer het toernooi werd gehouden.

Op onze website stond het volgende:

Ook 3e editie Mini Bedrijventoernooi was weer top !!

Gisteren werd er weer voor de 3e keer het Mini Bedrijventoernooi georganiseerd op sportpark ‘Het Springer’. Onder werkelijk schitterende weersomstandigheden was ook deze editie weer top !! Ook nu weer 12 sponsors die een team hadden ingeschreven. Zij streden in 3 poules van vier om de prijzen.

Het is het minst belangrijk tijdens dit toernooi, want het gaat toch voornamelijk om de saamhorigheid en gezelligheid, maar als er wordt gesport, willen de meesten uiteraard toch ook gewoon winnen. Uiteindelijk waren de 1e prijzen voor: Deli XL, Ajax Supporters en Zeeuwland. Zij ontvingen allen een mooie beker.

Daarna was het tijd voor de wedstrijdanalyse. Dit allemaal onder het genot van een versnapering. Ook kon aan de barbecue nog lekker een broodje hamburger of een sateetje worden genuttigd.

S.K.N.W.K. kijkt met trots terug op een zeer geslaagde avond. Dankwoordje aan uiteraard de deelnemers, maar zeker de organisatie, scheidsrechters, barmensen, mensen van de bbq en de vrijwilligers die hebben bijgedragen aan deze prachtige avond.

Bekijk foto’s van deze editie elders op deze site in Het Fotoboek !!

De Foto’s:

Fotoboek 1

Fotoboek 2