S.K.N.W.K. 3 sluit seizoen af met geweldig teamuitje in Renesse

Gisteren heeft S.K.N.W.K. 3 het seizoen afgesloten met een teamuitje in Renesse. Uiteraard willen we onze trouwe lezers dit niet onthouden. Gelukkig ontvingen we van wat deelnemers aan dit uitje wat info. Dus bij deze:

Kevin en Dirk-Jan, grote klasse voor de organisatie van een heerlijke afsluiter van het seizoen! 👊🏻

Voor de niet aanwezigen even een (korte) samenvatting: We zijn netjes ontvangen bij De Wijde Blick en kregen (vast niet onbewust) een eigen plek in de zogenaamde zonweide, die gisteren zijn naam geen eer aan deed. ☁️🌬️ Maar de versnaperingen en BBQ-kunsten van de organisatie zorgden toch nog voor een warm gevoel. We hebben wel flink ons best moeten doen om die berg vlees weg te werken.

Vervolgens richting Renesse centrum waar we een mooi plekje (met privé barman) bij de plaatselijke bowling hadden voor de Awards en de quiz. Wisse mocht aftrappen en zorgde met zijn PowerPoint van de Awards van afgelopen seizoen voor wat hilarische momenten. Zeker de Award waar niet op gestemd kon worden 😂

Vervolgens de inmiddels bekende SKNWK 3 eindquiz. Ook dit jaar weer fantastisch in elkaar gezet door de mannen. Ik heb er zelf wel een soort ruis in mijn ene oor aan overgehouden 🤔 Ik weet de uiteindelijke eindstand niet meer, maar die foto van de winnaars verwacht ik nog wel in deze app.

De winnaars van de S.K.N.W.K. 3 Eindquiz

Toen door naar het actieve deel van de avond, bowlen en biljarten (en darten?). Daar bleek wel dat die lui van SKNWK 3 niet alleen kunnen voetballen. Er werd fanatiek op los gebowld op 2 banen. Voor sommigen misschien een mooie vervolgcarrière 🤔

Als afsluiter nog de voetjes van vloer (en op de bar) in De Zoom. Daar werd de overgebleven energie even flink aangesproken. Daarna gingen de lampjes, letterlijk en figuurlijk, uit…….

Ik ben nog wel benieuwd naar al die foto’s en filmpjes die zijn gemaakt 😁 (wij ook 🙂 )