ST SJO B.D.C./S.K.N.W.K. MO17-1 sluit toch wel teleurstellende voetbaldag uiteindelijk gezellig af in onze kantine

Onze laatste wedstrijd van deze fase was voor ons een belangrijke wedstrijd. Als we deze zouden winnen, dan zouden we zeker zijn van onze kampioenschap in deze fase. De eerste helft kwamen we moeizaam op start. Toch nog wel wat last van de spanning!!! De tegenstanders wisten onze meiden een paar keer te passeren en dat resulteerde voor ons in een 0-4 achterstand. Voor de rust wisten wij toch nog een doelpunt te maken. Dus met een 1-4 achterstand de rust in.

Na een goede peptalk weer van start met de 2e helft. Deze peptalk heeft de meiden goed gedaan, want in een rap tempo wisten we de stand terug te brengen tot een 4-4 tussenstand. Dus het werd weer zeer spannend. Helaas wisten de tegenstanders het doel bij ons nog een keer te vinden en is de wedstrijd afgefloten met een 4-5 verlies.

Onze wedstrijden zijn nu gespeeld en we zijn dus nu nog afhankelijk wat de nummer 2 en 3 in onze poule nog gaan doen bij de nog te spelen wedstrijden. Dus kampioenschap is nog wel mogelijk, maar ligt niet meer bij ons in handen.

Maar ondanks dit verlies zijn wij als trainers/coachen super trots op “onze” meiden. Wat een leuk seizoen hebben we gehad en wat hebben de meiden lekker gevoetbald. Het is een heerlijk team zo samen. Mooi om te zien dat ze ook nog steeds aan het groeien zijn in hun spel. En dat wij daar dus aan kunnen bijdragen. Het is een genot om deze groep meiden te mogen begeleiden bij de trainingen en wedstrijden.

Ook de 3 verenigingen zijn blij met ons. Zo blijkt ook maar dat we, ondanks (nog) geen kampioenschap, een mooie bos bloemen hebben gekregen. Omdat ze het fijn vinden hoe wij met de meiden omgaan. Bedankt hiervoor.

Ook de meiden zelf zijn blij met ons als trainers/coachen. Ze hebben ons alle 3, als dank, nog een heel toepasselijk tegeltje gegeven. Marvin die bij de training zegt; meiden, ik leg het maar 1 keer uit. Bianca die tijdens de wedstrijden altijd goed hoorbaar is aan de zijlijn; ik schreeuw de ballen wel in het goal. Saskia die altijd vaak moet roepen voordat de scheidsrechter haar hoort; scheids mag ik wisselen, scheids!!

Verder willen we ook zeker nog wel de ouders bedanken. Zonder hun geen vlaggers, chauffeurs en supporters. Ook hier zijn we super trots op, dat dit allemaal zo fijn opgevangen wordt door hun.

En dan vergeten we ook vooral “onze” Han niet. De scheidsrechter dit het gehele jaar voor ons bereid is om de wedstrijden te fluiten. Hij heeft namens het team nog een bedankje hiervoor gekregen.

We hebben deze middag nog gezellig afgesloten met ons team met een frietje, snack en wat drinken

Nog een paar weken trainen, op 8 juni nog een toernooi op Oosterland en dan sluiten we op maandag 10 juni het voetbaljaar af met een partijtje tegen de ouders, broertjes, zusjes.