Bela de Bloeme scoort 2x namens het 3e, Niels van Klinken maakt 1e treffer dit seizoen

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 25 mei 2024, werd de allerlaatste competitiewedstrijd van het seizoen gespeeld. S.K.N.W.K. 3 moest in Oude Tonge aantreden tegen D.B.G.C. 3. En voor die ploeg stond nog wel ‘wat’ op het spel. Immers stonden zij gelijk op de ranglijst met Duiveland 3 (doelsaldo +100 om +75 in voordeel van Duiveland). Dus D.B.G.C. 3 moest minimaal een puntje pakken. Voor S.K.N.W.K. 1 en 2 was het voetbalseizoen 2023-2024 vorig weekend al ten einde.

Bela de Bloeme scoorde vanmiddag twee doelpunten namens S.K.N.W.K. 3

S.K.N.W.K. 3 (deze middag overigens spelend met spelers uit S.K.N.W.K. 1, 2, 3 en JO19-1) gaf het niet kado aan de titelkandidaat. Met de rust was het na een leuke 1e helft 3-3. In de 2e helft stelde de thuisploeg orde op zaken en eindigde het duel uiteindelijk in 5-4. En dus blijdschap bij D.B.G.C. na het laatste fluitsignaal i.v.m. het behaalde kampioenschap. Ook vanaf deze plaats gefeliciteerd met de verdiende titel.

Niels van Klinken scoorde vandaag zijn 1e doelpunt. Het was nog een mooie treffer ook !!

De Nieuwerkerkse treffers waren deze middag van Bela de Bloeme 2x en Niels van Klinken. Remon de Jonge scoorde vanaf de strafschopstip. Voor Bela betekende dit dat hij zijn seizoenstotaal op 9 bracht (met vorige week bij de kampioenswedstrijd van S.K.N.W.K. 1 absoluut zijn belangrijkste treffer dit seizoen). Niels van Klinken scoorde zijn 1e (hij acteerde dit seizoen meestal als keeper bij het 3e). Remon de Jonge verdubbelde zijn score en ging van 1 naar 2 treffers.

Remon de Jonge scoorde de 5-4 vanmiddag vanaf de strafschopstip

Clubtopscorer Stefan Vermeer was eigenlijk al een tijdje zeker van zijn titel. Hij was vandaag afwezig. Zijn seizoentotaal blijkt daarom ‘steken’ op 24 doelpunten namens het 3e !! Tim de Looze (S.K.N.W.K. 1) volgt op gepaste afstand, want Tim scoorde dit seizoen ook een mooi aantal, namens 15x. Nummer drie op de lijst is René Verschoor met 11 doelpunten namens S.K.N.W.K. 3.  Remco v/d Berge en Nick Bouwman, respectievelijk namens S.K.N.W.K. 1 en 3 bezetten samen de gedeelde 4e plaats op de topscorerslijst met 10 doelpunten. Bela de Bloeme staat 6e met 9 doelpunten.

Stefan Vermeer (hier in actie in de uitwedstrijd tegen M.Z.C. ’11 5) werd overduidelijk clubtopscorer dit seizoen bij onze seniorenteams (foto: Kees Bin (M.Z.C. ’11))

Hiermee is er een einde gekomen aan het voetbalseizoen 2023-2024.

De topscorerlijst ziet er na de laatste wedstrijd van dit seizoen als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2023-2024/