Tikkie Terug Deel 650 – Voetvolley toernooitje seniorenteams S.K.N.W.K. (zaterdag 8 mei 2021)

Logo Tikkie Terug

Afgelopen donderdag tijdens de training van JO19-1 (samen met S.K.N.W.K. 3) en daarna van onze eerste selectie werd er een voetvolleytoernooitje gespeeld. Dit blijkt altijd een succes te zijn. Dat was ook 3 jaar geleden het geval (april en mei 2021). Toen mochten we i.v.m. corona niet op de ‘normale’ manier trainen. Dus werd er gezocht naar een leuk alternatief. Dat bleek dus voetvolley.

Een mooie gelegenheid voor een nieuwe editie van Tikkie Terug, deel 650. We gaan 3 jaar terug in de S.K.N.W.K.-historie (om precies te zijn naar zaterdag 8 mei 2021) toen er met maar liefst 12 koppels op 6 veldjes een voetvolleytoernooi werd gespeeld.

Op de website stond het volgende:

12 koppels zijn aangemeld voor Voetvolley toernooitje van a.s. zaterdag

Om ook tijdens de lockdown bezig te blijven wordt er ook wekelijks door onze seniorenteams getraind op dinsdag, donderdag en zaterdag. Omdat we vanwege de coronamaatregelen nog steeds te maken hebben met verschil bij de spelers tot 27 jaar en de oudere boven de 27 wordt er gekeken naar alternatieven. Begin vorige maand werd er bijvoorbeeld een voetvolley toernooitje georganiseerd. Dit bleek een groot succes. Dus dit willen we daarom a.s. zaterdag, 8 mei 2021, nog een keertje doen.

Zo kunnen de kampioenen van de laatste editie, Remon de Jonge en René Verschoor worden uitgedaagd. Aanvang zal zijn om 13:30 uur. Dit is dus voor de spelers van alle seniorenteams, S.K.N.W.K. 1, 2, 3 en 40+. Het verzoek is om je uiterlijk a.s. donderdag, 6 mei 2021, als duo eventjes aan te melden bij Martijn Neele. Dan weten we hoeveel koppels er mee willen doen en dus hoeveel veldjes we uit moeten zetten !! 

Vooralsnog hebben 12 koppels zich aangemeld voor zaterdag !!

 

Veldjes voor Voetvolleytoernooitje zijn aangelegd

Morgen, zaterdag 8 mei 2021, spelen de seniorenteams van S.K.N.W.K. opnieuw een voetvolleytoernooitje. Er zijn 12 koppels aangemeld. Vanmiddag zijn in samenwerking met de heren van de onderhoudscommissie (waarvoor nogmaals dank) heuse veldjes aangelegd !!

 

Spelers seniorenteams S.K.N.W.K. vermaken zich weer opperbest met Voetvolley toernooitje ondanks regenachtige middag

Op 3 april j.l. speelden we met onze spelers van de diverse seniorenteams (1, 2, 3 en 40+) een voetvolley toernooitje op sportpark ‘Het Springer’. Dit bleek zo een groot succes dat dit vanmiddag nog eens werd gedaan. En met nu 12 aanwezige koppels kunnen we ook nu weer terug kijken op een hele leuke middag.

Helaas wilden de weergoden deze keer iets minder meewerken, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Er werd fanatiek gespeeld en op sommige veldjes was het ook echt spannend met enkele schitterende punten. Er werden diverse potjes gespeeld tegen steeds een andere tegenstander. Na ruim twee uur spelen was er natuurlijk ook een winnaar.

De selectiespelers Remon de Jonge en René Verschoor (die vorige keer het toernooitje wisten te winnen) speelden in de finale tegen ploeggenoot Remco v/d Berge en Perry Snoep (die ondanks zijn jonge leeftijd toch al bij S.K.N.W.K. 40+ speelt). Laatste twee waren de sterksten en wisten dus deze 2e editie te winnen.

Voor hen een heuse hoofdprijs. Beiden ontvingen een grote fles bier (gesponsord door de organistoren Remon en Martijn).

Toen uiteindelijk het toernooitje was afgelopen en ‘de netten’ weer waren opgeruimd kwam het zonnetje door. Zodoende kon iedereen op de terugreis nog wat drogen van alle regen van deze middag. Dank aan Remon en Martijn voor het regelen en aan de heren van de onderhoudscommissie voor het maken van de veldjes met echte lijnen (i.p.v. pionnen de vorige keer).

Bekijk nog meer foto’s elders op de site in Het Fotoboek.

 

De foto’s: