Eindfeest S.K.N.W.K. wordt uiteindelijk zeer geslaagd Boeren Kampioensfeestje !!

Gisteren, zaterdag 18 mei 2024, werden officieel de laatste speelronden afgewerkt in het competitievoetbal van het seizoen 2023-2024. Alleen voor S.K.N.W.K. 3 geldt dit niet. Omdat zij gisteren toeschouwer wilden zijn bij de kampioenswedstrijd van het eerste is hun uitwedstrijd tegen D.B.G.C. 3 verplaatst naar a.s. zaterdag.

Zoals inmiddels al wat jaartjes gebruikelijk is bij onze club wordt het voetbalseizoen dan afgesloten met een zogenaamd Eindfeest. Na afloop van de laatste competitiewedstrijd van die dag is er dan een feestje met een drankje, wat te eten, zang en dans en vooral heel veel gezelligheid. Voor dit jaar was dit gepland op zaterdag 18 mei 2024. Uiteraard was dit i.v.m. de voorbereidingen al zo’n 2 maanden geleden besloten. Oh ja, en ook gebruikelijk is dat er een thema aan wordt gekoppeld. Dit jaar was gekozen voor een Boerenfeestje. Ons sportpark werd tijdelijk omgedoopt tot Springerville 🙂

Echter met de week werd het de afgelopen weken steeds duidelijker dat dit feestje niet alleen een Eindfeest kon worden, maar door de prima serie wedstrijden van ons vlaggenschip, S.K.N.W.K. 1, kon dit ook zomaar eens een kampioensfeestje worden. Echter wilden we niet te hoog van de toren blazen. Eerst zien, dan geloven.

Gelukkig wist S.K.N.W.K. 1 gisteren de zeer spannende uitwedstrijd bij Brouwershaven te winnen en dus werd ons 1e elftal KAMPIOEN. En dus was het dubbel feest !! Vanaf 17:00 uur stroomden de eerste binnen op ons sportpark. Rond 18:30 uur was ook ons eerste elftal met supporters terug in Nieuwerkerk en kon het feestgedruis echt losbarten.

Er ontspon zich spontaan en ongedwongen feestje. Uiteraard was er een bordesscene voor de eerste selectie op het dakterras. Toegesproken door onze voorzitter Robbert v/d Zande kregen ze de welverdiende felicitaties. Er waren nog speeches van hoofdtrainer/coach Johan Sulkers en leider Peter v/d Cingel. Namens de club ontvingen de stafleden nog een leuke attentie. Daarna was er een uur lang happy-our met gratis drankjes voor een ieder aanwezig.

Er was een friettent en er werden overheerlijke broodjes hamburger verkocht. Dit om een goede bodem te leggen. In de tent was een DJ die er voor zorgde dat er volop gezongen en gedanst kon worden. Rond middernacht was het super geslaagde feestje ten einde.

Dank aan de feestcommissie voor de organisatie. Verder aan alle andere vrijwilligers en aanwezigen die er voor hebben gezorgd dat ook dit feestje weer de boeken in kan 😉 En uiteraard ook aan S.K.N.W.K. 1, want mede door hun geweldige prestatie dit seizoen veranderde dit eindfeest in een zeer geslaagd Boeren Kampioensfeestje !!

Bekijk elders op de site meer foto’s van dit feestje.