MZC’11 hoopt op ‘wonder van Walcheren’

Bron: www.wereldregio.nl

Na de tweede seizoensnederlaag van vorige week moeten er voor MZC’11 zaterdag 18 mei op de slotdag van het seizoen 2023/2024 twee duels in Zierikzees voordeel uitpakken.

Op de eerste plaats moet MZC’11 zelf winnen van Yerseke, dat net als de ploeg van trainer Harro Hazelaar al verzekerd is van deelname aan de nacompetitie die zaterdag 1 juni start. Ten tweede hoopt MZC’11 op het ‘wonder van Walcheren’. Wint Walcheren van koploper Heinenoord, dan is MZC’11 alsnog kampioen. Voor het ‘kampioensduel’ kan het team niet beschikken over het vaste groepje geblesseerden.

Net als MZC’11 is ook Duiveland, maar dan in de vierde klasse C, afhankelijk van titelconcurrent SKNWK. De Oosterlanders missen op het Oostersportpark slechts Bart van Duijn tegen een compleet WIK’57 dat na vorige week is uitgespeeld. Ook SKNWK treedt volledig aan voor haar kampioenswedstrijd in en tegen Brouwershaven. Bij winst op sportpark Onder de Molen zijn de Nieuwerkerkers zaterdag kampioen.

Naast de gebruikelijke geblesseerden doet ook de geschorste Ralph van Gent niet mee bij ZSC’62 dat Fios ontvangt. Net als Duiveland is ZSC’62 zeker van nacompetitie. Het gedegradeerde Westhoek sluit af bij Herkingen’55.