Nog altijd ongeslagen MZC’11 kan ideale elf inzetten tegen koploper

Bron: www.wereldregio.nl

MZC’11-trainer Harro Hazelaar kan tegen Heinenoord dezelfde elf spelers inzetten als in de thuiswedstrijd tegen de huidige koploper van de tweede klasse E.

Op Christon Aimbabe en Micca Bouwman heeft de Oostkapellenaar iedereen tot zijn beschikking voor het uitduel bij Heinenoord, dat op 14 oktober in Zierikzee met 5-0 verloor. De ploeg, die twee punten meer heeft dan MZC’11, wil ongetwijfeld revanche en daarmee gelijktijdig afstand nemen van de opponent van zaterdag 9 maart. MZC’11 is nog altijd ongeslagen in de tweede klasse E en heeft na veertien speeldagen slechts tien goals tegen gekregen.

In de met de week spannender wordende vierde klasse C hoopt Duiveland op een misstap van Bevelanders bij ZSC’62. Dit is tevens een duel waarin de tweede periodetitel op het spel staat. ZSC’62 mist Sipp Maes, Andres Jonker, Danny Erkelens en Thomas van der Tak. De Scharendijkenaren hebben aan punt genoeg. Duiveland gaat zonder Roy Quik en Bart van Duijn naar SNS en heeft twee punten minder dan koploper Bevelanders. SKNWK, nummer drie na de midweekse 0-7-zege van Duiveland op Fios, ontvangt WIK’57 dat drie punten minder heeft. Bij SKNWK is Thomas Folmer geblesseerd en staat er een vraagteken achter Bela de Bloeme.

Brouwershaven, dat zich mag opmaken voor degradatie naar een nieuwe, vijfde klasse, is zaterdag gastheer va Herkingen’55 dat weer een punt minder heeft dan WIK’57. Trainer Marcel Verschoor kan geen beroep doen op Tim van der Meer (wintersport), Alec Nieuwendijk, Lex Theuns (beiden geblesseerd) en Wesley Dalebout (op reis).

Bruse Boys gaat tegen Krabbendijke, dat helemaal onderaan staat, een keer proberen te winnen nadat het enkele weken terug de koppositie in de derde klasse B innam en daarna niet meer won. Op sportpark Volharding doen Julian van Nieuwenhuize, Thomas Maaskant, Luca de Bruine en Jasper Fonteijne niet mee. Jarno van Nieuwenhuize is een twijfelgeval.