Ondanks slordige eerste helft verlengt koploper Bevelanders zijn zegereeks

VIERDE KLASSE C Bevelanders speelde in de vierde klasse C een slechte eerste helft tegen SNS. De equipe van trainer Jeroen Bakx herpakte zich en won uiteindelijk nog met 1-3. SKNWK versloeg Herkingen’55 met het kleinste verschil (2-1) en heeft na dertien gespeelde wedstrijden evenveel punten als Bevelanders. Die ploeg heeft een beter doelsaldo.

SNS-Bevelanders 1-3: Bevelanders speelde een slordige eerste helft. Er werd te weinig afgedwongen en de bezoekers konden geen vuist maken. SNS stond compact en Robbin Arensman zorgde voor de 1-0-voorsprong. Aan het begin van de tweede helft kreeg de thuisploeg een dot van een kans op de 2-0. Daarna werd Bevelanders een stuk beter, alleen de bal wilde er nog niet in. Twintig minuten voor tijd was het dan eindelijk raak. Jenno de Visser zorgde voor de gelijkmaker en Jim Strating zette de bezoekers op een 1-2-voorsprong. SNS kreeg een reuzekans op 2-2 en na een geweldige steekbal van Bart de Bruine mikte Strating weer raak. Voor Bevelanders was het de zesde overwinning op rij.

SKNWK-Herkingen’55 2-1: De eerste 25 minuten speelde SKNWK goed en dominant voetbal. Tim de Looze schoot raak met een lobje en daarna werd het allemaal een beetje onrustig. Herkingen’55 kwam goed uit de kleedkamer en Maikel van den Ochtend zorgde voor de gelijkmaker. De thuisploeg herpakte zich en ging weer beter voetballen. Twintig minuten voor tijd schoot Bas van Dijke uit het niets vanaf 25 meter de bal in de kruising. De ploeg van Johan Sulkers vergat de 3-1 te maken, maar Herkingen’55 kon ook niet gevaarlijk worden.

Colijnsplaatse Boys-WIK’57 2-5: WIK’57 was voetballend beter en had meer de bal. De hardwerkende bezoekers kwamen op voorsprong door een rake kopbal van Harmen van de Bok. Nick den Boer zorgde voor de 0-2 en Colin van Wanrooij mikte voor de pauze ook nog de 0-3 tegen de touwen. Colijnsplaatse Boys kwam sterk terug en dankzij een doelpunt van Bas van Os en een rake strafschop van Steffan de Looff stond het ineens 2-3. WIK’57 schakelde een tandje bij en liep daarna eenvoudig uit naar een 2-5 overwinning. Zowel Van Wanrooij als Den Boer maakten nog hun tweede van de middag.

Brouwershaven-ZSC’62 0-2: De eerste helft was een helft zonder kansen. Beide ploegen waren gelijkwaardig en het was meer vechtvoetbal. Aan het begin van de tweede helft dacht Brouwershaven op voorsprong te komen, maar de goal werd afgekeurd vanwege buitenspel. Michiel Schipper opende wel de score voor ZSC’62. Hij bleef doorjagen op de keeper en die schoot de bal tegen Schipper aan. Niet veel later mikte Schipper op knappe wijze raak. Hij kopte de bal tegendraads in de kruising. Brouwershaven mocht de bal hebben en de 0-3 hing meer in de lucht dan de 1-2.

FC de Westhoek’20-WFB 3-1: Een moeizame eerste helft zorgde niet voor al te veel spannende momenten. Het zenuwachtige spel van beide ploegen leverde niet veel kansen op. Nathan van der Neut benutte er wel eentje voor FC de Westhoek. De thuisploeg speelde een betere tweede helft, maar WFB maakte de 1-1. De Westhoek rechtte de rug en trok op het laatst de drie punten over de streep. Mark de Feiter benutte een strafschop en in de laatste minuut bepaalde Ruben Heijnen de eindstand op 3-1.