MZC’11 mist kwartet en wordt meteen weer getest

Bron: www.wereldregio.nl

MZC’11 kan zaterdag in haar tweede, officiële competitiewedstrijd van 2024 meteen aan de bak.

Zonder Micca Bouwman, Christon Aimbabe, Ramon Janson (allen geblesseerd) en Rody Vernue (geschorst) treft het elftal van Oostkapellenaar Harro Hazelaar in Oostkapelle SVOD’22. Deze ploeg is ongetwijfeld op revanche uit na de ruime nederlaag in Zierikzee. Beide teams staan in de tweede klasse E tweede met 26 punten op twee punten van koploper Heinenoord. Naast het kwartet is Jeremy Hubregtse een vraagteken in verband met een keelontsteking.

Ook SKNWK kan zaterdag 23 februari haar borst natmaken wanneer Herkingen’55, de nummer van de vierde klasse C, naar Nieuwerkerk komt. De thuisploeg, medekoploper met Bevelanders, is op Bela de Bloeme en Wouter Hartog na behoorlijk compleet, weet de Flakkeese ploeg op vier punten en maar heeft bij winst voorlopig geen last van Herkingen’55. Duiveland, dat tussen SKNWK en Herkingen’55 op de ranglijst staat, hoeft ‘maar’ tegen Fios. De rode lantaarndrager wordt tegemoet getreden zonder Roy Quik en Bart van Duijn. In dezelfde klasse gaat ZSC62 naar Brouwershaven zonder Andres Jonker, Robin Provoost, Sip Maes en Danny Erkelens. De thuisploeg kan niet beschikken over Lex Theuns (geblesseerd) en Wesley Dalebout (op reis). WIK’57 is op een twijfelgeval na compleet voor de uitwedstrijd bij Colijnsplaatse Boys. De Westhoek-spelers Mark de Feiter, Martijn Sluijter en Lennart Padmos zijn niet van de partij tegen WFB.

In de derde klasse B ontmoet runner up Bruse Boys op sportpark Volharding Internos uit Etten-Leur. Afwezig zijn Kenneth Boogerd, Lucas Hanzen, Luca de Bruine en Jasper Fontijne. Luc Klop en Kevin Avdic komen dit seizoen overigens niet meer in actie.