Nieuwste aanwinst Rouël Bisschop maakt uitstekend debuut in blauw/zwart

Onlangs maakten we al melding dat we sinds afgelopen winterstop een nieuwe speler hebben kunnen toevoegen aan onze eerste selectie. Dit betreft Rouël Bisschop, een 25 jarige verdediger. Hij is afkomstig van de voetbalvereniging c.o.v. DESTO uit Utrecht. Hij zaalvoetbalt in het team met diverse spelers uit onze eerste selectie en is zodoende ook bij onze club terecht gekomen.

De afgelopen weken trainde Rouël al mee met S.K.N.W.K. 1. Bij de competitiewedstrijd tegen Bevelanders twee weken terug zat hij ook al op de bank, maar gisteren bij de oefenwedstrijd uit tegen W.H.S. 1 maakte hij zijn eerste officiële speelminuten bij S.K.N.W.K. 1.

Halverwege de 1e helft verving hij de geblesseerd geraakte Jan-Kees Giljam. Hij kwam rechts op het middenveld. Al snel bleek dat hij comfortabel is aan de bal, maar ook verdedigend zijn mannetje staat. Uiteindelijk speelde hij dus 70 minuten mee in de 2-1 verloren oefenpot.

Rouël kan zeker terug kijken op een prima debuut. Deze speler gaan we de komende periode zeker nog vaker binnen de lijnen zien bij S.K.N.W.K. 1.