Westhoek hoeft slechts twee spelers te missen

Bron: www.wereldregio.nl

Sebastiaan van de Berge (werk) en Maurice Stoel (blessure) kunnen zaterdag 16 december niet meedoen aan de derby tegen ZSC’62.

De Scharendijkse formatie reist voor de derby in de vierde klasse C in Burgh-Haamstede af zonder Mark en Robin Provoost, Andres Jonker, Jean-Paul van der Weele, Danny Erkelens, Thomas van de Tak en Ronald de Vrieze.
SKNWK gaat naar WFB en kan geen beroep doen op Stijn Dooge en Max Jongebreur die dit seizoen helemaal niet meer in actie komt. Een zege in Ouddorp brengt SKNWK weer aan kop van de vierde klasse C. De WIK’57-spelers Jeroen de Ruijter, Koen van den Berge en Frank den Boer doen tegen Bevelanders niet mee. Stefan Heeg en Nick den Boer zijn twijfelgevallen. Brouwershaven ontmoet zaterdag op Beveland Colijnsplaatse Boys: Justin Doeleman, Julian van Ass en Wesley Dalebout zijn niet van de partij.

MZC’11 komt zaterdag ook in actie, maar dan voor de beker. Tegenstander Prinsenland, uitkomend in de derde klasse B van Bruse Boys, hoeft geen rekening te houden met Luuk en Sander van Vossen (beiden vakantie), Ramon Janson, Sven Heijboer, Jesse van Vlies en Ingmar Quist (allen geblesseerd)