Koploper SKNWK blinkt (nog) niet goed uit in goed spel

Bron: www.wereldregio.nl

Koploper SKNWK blinkt (nog) niet goed uit in goed spel

Met de armen over elkaars schouder liepen Remco van den Berge (SKNWK) en Michiel Theijssen (Brouwershaven). Alsof ze elkaars beste vrienden waren.

Enkele minuten ervoor waren ze nog elkaars vijanden in de zaterdag door SKNWK met 4-1 gewonnen derby van Brouwershaven. Ze kwamen elkaar vaker op een onvriendelijke manier tegen tijdens de wedstrijd op sportpark Her Springer. Uiteindelijk kwam dat Theijssen op een gele kaart te staan, die de scheidsrechter toeriep dat Van den Berge er ook wel eentje had kunnen krijgen. De behendige en technische buitenspeler van de Nieuwerkerkse koploper in de vierde klasse C kreeg geen kaart maar wel veel lof toegezwaaid. SKNWK-trainer Johan Sulkers noemde hem ‘the man of the match”. Met drie assists en een goal was daar eigenlijk geen speld tussen te krijgen.

Het spel van was niet om over naar huis te schrijven. Sulkers gaf onmiddellijk dat er veel, heel veel, voor verbetering vatbaar was. Over alle linies en en grootste delen van het streekduel waren zijn speler erg slordig aan de bal en met bal. “Het blijft een derby en dan krijg je dit soort wedstrijden. Brouwershaven zat er goed op wij namen te veel afstand van de tegenstander. Die jongens hebben niks te verliezen.”  (later meer)