Brouwershaven mist zeker drie spelers tegen koploper

Bron: www.wereldregio.nl

Max Jonker, Julian van Ass en Wesley Dalebout zijn zeker niet van de partij in de wedstrijd tegen koploper SKNWK.

Verder komt Brouwershaven-speler Jerome Theijssen terug van een blessure en is een vraagteken of hij bij zaterdag 2 december selectie kan zitten voor het duel in de vierde klasse C. Bij de Nieuwerkerkers ontbreken net als een week eerder Max Jongebreur, Ruben van Dijke en Dion de Jonge.

ZSC’62-trainer Danny Magito kan bij de zes à zeven gebruikelijke kruisjes achter namen zetten. Deze keer zijn dat Robin en Mark Provoost, Danny Erkelens, Thomas van de Tak, Robert de Looze Jean-Paul van der Weele en Andres Jonker. De Scharendijkenaren spelen tegen het zeer laag geklasseerde Fios.

Bart van Duijn, Roy Quik en Ian Roks (allen geblesseerd), Jan op t Hof (met vakantie) en Donny van Dongen (ziek) doen namens Duiveland, nummer drie in 4C, niet mee in de uitwedstrijd tegen WIK’57. Bij de Kerkwervenaren, vierde op de ranglijst, is alleen Arend van de Spek afwezig. Westhoek kan alleen geen beroep doen op Maurice Stoel in de wedstrijd tegen Herkingen’55.

Bruse Boys-trainer Michel Maaskant heeft een hele puzzel te leggen tegen Prinsenland. Tim von Unen,  Luca de Bruine, Kevin en Wesley Avdic, Luc Klop, Thomas Maaskant en Boris de Bruine zijn er om verschillende redenen niet bij.