Voor de 2e week op rij afgelaste wedstrijd voor S.K.N.W.K. 1

Opnieuw speelde S.K.N.W.K. 1 dit weekend geen wedstrijd. Werd vorige week zaterdagochtend de uitwedstrijd tegen W.F.B. 1 afgelast. Gisteren, overigens pas tegen 12:00 uur, werd bekend dat ook het uitduel tegen S.N.S. 1 geen doorgang kon vinden. Omdat de competitiewedstrijd Zaamslag 1 – De Patrijzen 1 wel doorging, kwam ook niks terecht van het schaduwprogramma (een oefenduel op Het Springer tegen De Patrijzen). Helaas door de pas late afmelding vanuit Stad a/h Haringvliet en het feit dat er niet zo heel veel duels werden afgelast gisteren, werd er geen tegenstander meer gevonden voor een oefenwedstrijd.

Zodoende heeft de eerste selectie vanaf 14:00 uur getraind op Het Springer. Hopelijk zijn ze hierdoor niet uit het ritme, want door deze afgelasting is de trotse koploper in de 4e klas C al twee weken ‘wedstrijdloos’. A.s. zaterdag, 2 december 2023, staat voor de blauw/zwarten de derby tegen Brouwershaven 1 op het programma. Dit betreft een thuiswedstrijd op sportpark Het Springer.

We kunnen er dus wel vanuit gaan dat deze competitiewedstrijd wel door zal gaan, want mocht het hoofdveld op ons knusse sportpark het niet toelaten om te kunnen spelen, kunnen we uitwijken naar ons kunstgras op veld 2. Aftrap a.s. zaterdag is 14:30 uur.

Bekijk meer foto’s van de training van gisteren elders op de site in Het Fotoboek.