MZC’11 bijna compleet voor duel met concurrent

Bron: www.wereldregio.nl

Op de geblesseerde Martijn Dalebout na is MZC’11 zaterdag compleet voor de thuiswedstrijd tegen Hellevoetsluis.

Deze ploeg is één van de drie ploegen, samen met Heinenoord en SVOD’22, die na vijf wedstrijden een punt minder heeft dan de Zierikzeese koploper van de tweede klasse E. MZC’11 verloor nog niet, Hellevoetsluis eenmaal: op de openingsdag tegen Heinenoord.

In de derde klasse B heeft Bruse Boys-trainer Michel Maaskant nog altijd hetzelfde kwartet geblesseerden: Wesley Avdic, Luc Klop, Aart de Waal en Jarno van Nieuwenhuize. Kevin Avdic is een vraagteken voor de uitwedstrijd tegen het laag geklasseerde Vrederust.

SKNWK, sinds vorige week koploper in de vierde klasse C, gaat met een fitte selectie naar Colijnsplaatse Boys. WIK’57 is eveneens zorgeloos voor de derby tegen Brouwershaven, dat drie man ontbeert: Jerome en Michiel Theijssen (beiden geschorst) en Wesley Dalebout (geblesseerd).

Duiveland-ZSC’62 is de tweede derby in de vierde klasse C op de zesde speeldag van het seizoen 2023/2024. Bart van Duijn, Roy Quik (blessures), Justin van Noord en Tristan Korpershoek (vakantie) ontbreken en bij de tegenstander is de grootste tegenvaller momenteel het wegvallen van spits Robin Provoost. Chronische blessures houden hem dit seizoen sowiesoi aan de kant. Ook kan ZSC’62-trainer Danny Magito zaterdag niet beschikken over Andrea Jonker, Ralph van Gent, Thomas van de Tak en Danny Erkelens.

Westhoek speelt thuis tegen SNS en kan alleen geen beroep doen op Sebastiaan van de Berge.