Gisteren duidelijk niet de dag van S.K.N.W.K. 3

Of het ermee te maken heeft dat het ritme is verstoord (vorige week werd er niet gespeeld vanwege een beker- en inhaalprogramma), zullen we nooit weten. Maar duidelijk is wel dat gisteren duidelijk niet de dag van S.K.N.W.K. 3 was. Nog aangespoord afgelopen vrijdag door Tukkertje Lorenzo mochten ze het gisteren, zaterdag 28 oktober 2023, gaan proberen aan de andere kant van de Zeelandbrug in Colijnsplaat. Daar was het 3e van ‘De Boys’ de tegenstander van de blauw/zwarten…..

’s Ochtends trots poserend bij de nieuwe tafels

Althans blauw/zwarten, dat was wel de bedoeling. Maar om daarvoor in aanmerking te komen, moet je wel iets cruciaals meenemen. Juist, de tas met het tenue. En laat deze nu net nog in Nieuwerkerk staan toen het 3e arriveerde in Colijnsplaat. Maar niet getreurd, want Mikie Mike heeft er geen problemen mee ff een rondje extra in zijn auto te toeren. En dus ging hij rechts omkeert om de shirts alsnog te halen. Bij aankomst op Het Springer was voor de gelegenheid de tas netjes in een van de nieuwe statafels geplaatst zodat hij ze makkelijk(er) kon vinden (deze tafels heeft Mike zelf gemaakt (samen met Jelle) 😉 ).

Dé tas

Bij terugkomst op Colijn bleek de rit overigens voor niks geweest, want inmiddels stond de 3e selectie in een reserve tenue van de thuisploeg op het veld. Dat is overigens de goden verzoeken, want je moet gewoon altijd in blauw/zwart spelen…….. En het bleek uiteindelijk ook uit te komen. Het was duidelijk niet de middag van het 3e. De wedstrijd werd heel onnodig met 3-2 verloren !!

Het reservetenue van Colijn

Gelukkig ging dit weekend de wintertijd in zodat ‘de mannen’ wel een uurtje extra hadden om hun verdriet te verdrinken en hun zonden te overdenken. En misschien was deze wintertijd ook wel een beetje de boosdoener. Bij sommigen van het 3e lag de focus overduidelijk meer op het uurtje extra ‘zuipen’ dan op de wedstrijd. Misschien volgende keer de wintertijd om 15:30 uur in laten gaan. Dan hebben ze een uur langer om de wedstrijd in ons voordeel te beslissen 😉

Wintertijd