Bruse Boys-duo wat langer geblesseerd

Jarno van Nieuwenhuize en Aart de Waal moeten nog wat meer geduld hebben om weer te kunnen spelen.

Ook kan Bruse Boys-coach Michel Maaskant zaterdag geen beroep doen op Wesley Avdic en Luc Klop voor de wedstrijd tegen DVV’09, de nummer drie van de derde klasse B. Harro Hazelaar, trainer van koploper MZC’11, mist voor het duel met Serooskerke, de rode lantaarndrager uit de tweede klasse E, Martin Dalebout (hamstringblessure), Brett de Vos (verstandskiezen getrokken) en Micca Bouwman (vakantie).

ZSC’62 mist behoorlijk wat spelers tegen Herkingen’55 dat vorige week het inhaalduel met SKNWK verloor. Danny Erkelens, Thomas van de Tak, Mark Provoost, Ralph van Gent, Roberto de Looze en Andres Jonker zijn er niet bij bij de nummer elf van de vierde klasse C. WIK’57 is voor het treffen met SNS, dat een plaats hoger staat dan de tegenstander, zo goed als compleet. Jochem den Hartog ontbreekt (en doet dat tot de winterstop).

Michiel Theijssen (geschorst), Wesley Dalebout, Lex theuns (beiden geblesseerd) zijn er namens Brouwershaven niet bij in de derby tegen Duiveland. Justin de Bruine is een vraagteken in verband met een bezoek aan de kaakchirurg. Bij de Oosterlanders zijn Bart van Duijn, Roy Quik, Wouter de Jonge (blessures) Michael Jonker en Justin van Noord (werk) niet van de partij op sportpark Onder de Molen.

De tweede derby in de vierde klasse C wordt zaterdag gespeeld op sportpark Het Springer waar de ‘belangen’ wat groter zijn. Runner up SKNWK ontvangt koploper Westhoek, dat volgens oefenmeester Henk Schouten compleet kan aantreden. en kan in deze wedstrijd geen beroep doen op Dion de Jonge en Max Jongebreur.