SKNWK ‘draait gewoon lekker’ en verzekert zich in inhaalduel van topper

VIERDE KLASSE CSKNWK heeft zich in de vierde klasse C verzekerd van een topper komend weekend. De Nieuwerkerkse ploeg won het inhaalduel bij Herkingen’55 met 2-3 en klom daardoor naar de tweede plek. Zaterdag wacht nu de volgende uitdaging: de derby tegen koploper FC de Westhoek’20.

Robin Hamelink 21-10-23, 17:20 Bron: PZC

De formatie van trainer Johan Sulkers was zaterdag bij Herkingen’55 in grote delen van de wedstrijd veel beter. SKNWK speelde twee prima helften en kwam in de eerste helft op voorsprong door een treffer van Jari Goudswaard. Herkingen’55 kreeg niet heel veel kansen, maar het werd toch 1-1 door een doelpunt van Thijs van Splunter.

In het tweede bedrijf creëerde SKNWK veel kansen en werden er meerdere doelpunten afgekeurd. De 1-2 van Stijn Dooge telde wel en Tim de Looze zette zijn ploeg op een comfortabele 1-3-voorsprong. Een slotoffensief van Herkingen’55 leverde nog een treffer op van Bryan Bouwens. ,,We hebben nu twee uitwedstrijden achter elkaar gewonnen. We zitten in een goede flow en draaien op dit moment gewoon lekker’’, aldus een tevreden Sulkers.

SKNWK (zwart-blauw) is de nieuwe nummer twee van de vierde klasse C. © Sandra Schimmelpennink