Duiveland mist drietal in derby tegen SKNWK

Bron: www.wereldregio.nl

De derby tegen SKNWK gaat aan de neus van het Duiveland-trio Bart van Duijn (vakantie) en de geblesseerden Roy Quik en Rens Boogert voorbij.

Aan SKNWK-zijde – het duel wordt zaterdag op sportpark Het Springer afgewerkt – is alleen Karl Hanse er niet bij. WIK’57 is, net als SKNWK en Duiveland uitkomend in de vierde klasse C, compleet voor de wedstrijd tegen Fios. Poulegenoot ZSC’62 treft in WFB een andere Flakkeese formatie. Danny Erkelens, Thomas van de Tak (blessures), Dani de Vlieger (vakantie) en de langdurig geblesseerden Robin Provoost en Andres Jonker zijn er niet bij. Westhoek mist Martijn Sluyter en Sebastiaan van de Berge voor het treffen met Colijnsplaatse Boys. Brouwershaven (thuis tegen Bevelanders) kan de geblesseerden Lex Theuns en Alec Nieuwendijk niet opstellen.

Derdeklasser Bruse Boys doet het thuis tegen Klundert zonder Mats Willemse, Luc Klop, Aart de Waal, Kevin Avdic en Björn van Dongen om verschillende reden. Zo loopt laatstgenoemde zaterdag de Kustmarathon. MZC’11, medekoploper in de tweede klasse E, is compleet voor de uitwedstrijd bij WHS.

1 reactie op "Duiveland mist drietal in derby tegen SKNWK"

  1. Thomas Folmer | 06-10-2023 at 12:38 |

    Kan Godrie voortaan misschien ook de afwezigen van SKNWK 3 vermelden?

Reacties gesloten.