Sfeerimpressie van zaterdag 9 september 2023

Gisteren, zaterdag 9 september 2023, gebeurde er weer voldoende op en rond sportpark ‘Het Springer’ en bij de uitwedstrijden van de S.K.N.W.K.-teams.

Hieronder een sfeerimpressie van zaterdag 9 september 2023 middels wat foto’s:

Om 09:30 uur op ons eigen sportpark Het Springer de wedstrijd tussen S.K.N.W.K. JO11-1JM en B.D.C. JO11-3

Aanwijzingen van de trainer

Het werd een hele spannende derby

Omdat de scheidsrechter toch niet kon, was het Wendy van Loon (de moeder van spelertje Hidde) die de leiding nam (en dit prima deed)

Halverwege de eerste en tweede helft eventjes pauzeren (en dat was wel lekker ook met deze pittige weersomstandigheden)

Op ons trainingsveld was er een soort van blauw/zwarte invasie 😉

Daar speelden namelijk S.K.N.W.K. en De Jonge Spartaan met maar liefst 5 teams een Mini Toernooitje

Met voor alle vijf de ploegjes 4 wedstrijdjes van 4 tegen 4

Geweldig om te zien hoeveel plezier die kleintjes beleven aan het voetballen

Er werden heel veel doelpunten gemaakt !!

Een partijspelletje

De bekerwedstrijd tussen D.O.S.K.O JO14-1 en ST S.K.N.W.K./D.Z.C. ’09 JO14-1 eindigde in 2-2 (vorige week speelde ‘we’ ook al met 2-2 gelijk)

Voor S.K.N.W.K. JO10-1 stond gisteren pas de eerste wedstrijd op het programma

Zij speelden in Middelburg tegen Zeelandia/Middelburg JO10-5

De punten kwamen mee terug naar Nieuwerkerk

De eindstand was namelijk 6-12

De nieuwbakken trainer/coach schreef nog een prachtig wedstrijdverslag van dit duel https://www.sknwk.nl/144018/sknwk-j010-1-toont-veerkracht-in-seizoensopener-tegen-zeelandia-middelburg/

S.K.N.W.K. 3 is bewust niet ingeschreven voor het bekertoernooi

En er was ook geen tegenstander voor een oefenwedstrijd

En dus werd er getraind (iets na 11 uur)

Overigens best wel met een grote groep !!

Het was ook nu al behoorlijk warm

En dus halverwege de training een drinkpauze in de schaduw

Een mooie gelegenheid ook voor GJvT 😉

Die kon gelijk eventjes worden gemasseerd 🙂

En een enkeling stopte ermee (om zich te sparen voor de 3e helft 😉 )

Maar de training werd nog wel hervat uiteraard

En na een uurtje was het genoeg geweest

Na een verfrissende douche stond er voor het 3e nog een lunch op het programma

Deze kon lekker buiten worden genuttigd onder het dakterras (in de schaduw)

Helaas een nipte nederlaag voor de meiden van ST SJO B.D.C./S.K.N.W.K. MO17-1

Het slotakkoord was voor S.K.N.W.K. 1 in Bruinisse

Omdat leider Peter v/d Cingel geniet van een welverdiende vakantie was Martin Kiesenberg assistent van onze nieuwe hoofdtrainer Johan Sulkers

In eerste instantie deed de leidsman nog een beetje lastig over ons blauw/zwarte tenue, dat teveel zou lijken op het paars/witte van Bruse Boys………

Maar uiteindelijk gaf hij toch toestemming om in ons eigen tenue te kunnen spelen (en terecht, want zeg nou zelf)

Het was een zeer open duel deze middag

De ruststand was 1-0, omdat thuisploeg Bruse Boys al in de extra tijd alsnog de score wist te openen

Twee Oud S.K.N.W.K.-trainers/coaches, Gerard Olijhoek (rechts) en Cees Willemse (links), in gesprek

Rust op sportpark Volharding

Assistent-scheidsrechter deze middag bij S.K.N.W.K. Emiel Kujten

Zij zagen dat tijdens de 2e helft vanwege de zeer warme en pittige omstandigheden

Het pijpje steeds verder leeg raakte

En omdat ‘Bru’ uiteindelijk ook in de extra tijd van de 2e helft nog wist te scoren

Was de eindstand 2-0 en is het bekeravontuur voor de blauw/zwarten na 2 wedstrijden ten einde dit seizoen (zaterdag volgt nog wel een duel, maar deze is om des keizers baard)

Overigens deze middag vooral heel veel Nieuwerkerks-publiek langs de lijn (en op de tribune) in Bruinisse !!