Maar liefst 5 JO7-teams van S.K.N.W.K. en De Jonge Spartaan spelen leuk Mini Toernooi

Vanmorgen om 10:00 uur op ons eigen sportpark Het Springer stond er een Mini Toernooi op het programma voor JO7-teams van S.K.N.W.K. en De Jonge Spartaan. Inmiddels kunnen ‘wij’ al 2 ploegjes van 4 maken en de gasten uit Middelharnis hadden zelfs 3 teams bij. Dus met vijf ploegjes werd er gevoetbald. Op twee veldjes en dus was er telkens een ploegje vrij (en dat was wel lekker met deze hitte).

De veldjes waren gepositioneerd op ons oude trainingsveld. Lekker tegen de bosrand aan zodat er toch nog wat schaduw was (voor publiek, spelers en begeleiding). Met De Jonge Spartaan als gasten was het overigens alleen maar blauw/zwart dat de klok sloeg 🙂 Maar niet getreurd. Een beetje creativiteit met hesjes, eigen shirts, omgedraaide shirts en voetballen maar !

Na ruim een uur hadden alle ploegjes tegen elkaar gespeeld. Het was een super leuke ochtend. En omdat ze allemaal zo hun best hadden gedaan, kregen ze namens S.K.N.W.K. allemaal nog een ijsje (uiteraard ook de broertjes en zusjes die een uur lang langs de kant hadden staan aanmoedigen).

Bekijk elders op de site nog meer foto’s van dit geslaagde Mini Toernooitje.