A.s. vrijdag, 8 september 2023, organiseert Scheidsrechterscommissie S.K.N.W.K. spelregelavond

Net als aan het begin van vorig seizoen organiseert onze eigen Scheidsrechterscommissie een Spelregelavond in onze kantine. Deze wordt deze keer gehouden op vrijdag 8 september a.s. Aanvang is 19:30 uur. In principe is iedere S.K.N.W.K.-er uiteraard van harte welkom !!

Specifiek lijkt het de Scheidsrechterscommissie zeker goed als uiteraard al onze (jeugd)scheidsrechters en alle leiders en (jeugd)trainers aanwezig kunnen zijn tijdens deze Spelregelavond. Maar het is zeker ook geschikt, leuk en uiteraard leerzaam voor alle S.K.N.W.K.-(jeugd)spelers, maar ook mensen die aankomend seizoen af en toe langs de lijn zullen staan als assistent-scheidsrechters (dus ook ouders die zich daar (nog) voor aan (gaan) melden.

Tijdens deze avond worden de nieuwe, maar ook de huidige spelregels belicht en uitgelegd. Tevens zullen we door de regels gaan voor de pupillen, junioren en senioren.

Als club hopen we natuurlijk op heel veel aanwezigen deze avond !! Graag zien we jullie op vrijdagavond 8 september 2023 (19:30 uur) in de kantine.

Sportieve groet namens

Scheidsrechterscommissie S.K.N.W.K.