Salo Begeman begint seizoen met maar liefst 3 doelpunten namens S.K.N.W.K. 2

Voor S.K.N.W.K. 2 begon het voetbalseizoen 2023-2024 gisteren dan ook officieel. Zij moesten voor de beker aantreden in Bruinisse tegen Bruse Boys 3. Deze ploeg speelde vorig jaar nog in dezelfde competitie als het 2e en werd zeer overtuigend kampioen (het kampioenschap behaalden ze zelfs in de wedstrijd op sportpark Het Springer). Toen al liet S.K.N.W.K. 2 zien, zeker in het eerste uur, heel goed tegenstand te kunnen bieden tegen de paarshemden.

Voorafgaand aan het duel gisteren was het nog een behoorlijke puzzel om voldoende manschappen te mobiliseren. Gelukkig waren Jesse, Abdulai en Jur van S.K.N.W.K. JO19-1 bereid om na een helftje spelen in hun eigen oefenwedstrijd tegen S.K.N.W.K. 3 mee te gaan naar Bru waardoor het 2e toch over voldoende spelers kon beschikken.

De bekerwedstrijd telde letterlijk en figuurlijk twee helften. Na 45 minuten spelen was de tussenstand 1-0 in het voordeel van Bruse Boys 3. Maar waarschijnlijk hebben de trainingen deze training van behoorlijk wat spelers van het 2e toch nut gehad, want in het tweede bedrijf draaiden de blauw/zwarten de wedstrijd volledig om. Het werd namelijk uiteindelijk zelfs 1-4 !!

Grote man aan Nieuwerkerkse-zijde werd Salo Begeman die drie van de vier doelpunten (één vanaf de strafschopstip) voor zijn rekening nam. De andere treffer was van Robbert Uijl. Door deze overwinning neemt S.K.N.W.K. 2 na de eerste wedstrijden in de bekercompetitie de leiding, want de andere wedstrijd tussen FC De Westhoek ’20 2 en M.Z.C. ’11 4 eindigde in een 2-2 gelijkspel.

A.s. zaterdag is FC De Westhoek ’20 2 de tegenstander van S.K.N.W.K. Om 12:30 uur is de aftrap op ons eigen sportpark ‘Het Springer’.