S.K.N.W.K. 3: Awards van vorig seizoen

Ook dit lazen we op de Facebookpagina van S.K.N.W.K. 3 https://www.facebook.com/search/top?q=sknwk%203 (en dat wilden we de mensen zonder Facebook natuurlijk niet onthouden 😉 )

BAS VAN DIEKE KROONT ZICHZELF TOT BESTE SPELER EN VERTREKT

Het seizoen is weer voorbij en dus is het tijd om bekend te maken wie de winnaars zijn van de SKNWK 3 awards bekend te maken. We hebben als team weer onderling gestemd en komende tijd zullen we de winnaars wereldkundig maken op onze socials.
De winnaar van de grote M Neele prijs (voor beste speler) is dit jaar Bas van Dijke!

Vorig jaar werd hij dit ook al en dus heeft hij ook besloten om ons te gaan verlaten na dit seizoen en volgend jaar iemand anders de prijs te gunnen. Volgend seizoen wil hij zijn dirt half kwaliteiten ietwat aan de kant schuiven voor wat serieuzer voetbal.
In eerste instantie wilde hij bij zijn grote broer in het 2e gaan voetballen. Maar daar is hij stiekem gewoon nu al te goed voor en dus trainde hij afgelopen tijd al mee bij Peter en zijn mannen bij het eerste. En peter blijkt oog voor talent te hebben en gaf hem gelijk al kansen wat vorige maand tot 3 optredens (1x 70 minuten als invaller en debutant, 1x wat korter als invaller en 1x 80 minuten in de basis) bij het eerste leidde.

Dus ja, we zijn bang voor het 2e dat Bas aan hun neus voorbij gaat en zijn benieuwd naar wat onze SKNWK 3-opleidingsspeler een stapje hoger (nouja, soort van) kan laten zien!

MAROENTJE DEELT GOUDEN ZAAG 2022-23 UIT

Tijd om weer enkele awardwinnaars wereldkundig te maken!

De gouden zaag:
Er zaten weer wat pareltjes tussen maar Marijn (overigens altijd stevig in zijn ingrijpen) deelde dit jaar de mooiste uit!
Dit speelde zich af uit bij Smerdiek, Marijn was die kale aansteller met nummer 10 op zijn rug in de 2e helft zo beu dat hij het nodig vond om van afstand laag op hem af te komen vliegen met een gestrekt been naar voren. Of hij hem raakte is nooit bewezen (Marijn beweert zelf van niet, zou goed kunnen, want het slachtoffer speelt liever toneel dan dat hij voetbalt), maar de scheids zag in ieder geval voldoende aanleiding om Marijn 10 minuutjes te laten afkoelen buiten het veld.
Hulde Marijn!

Prins jankpap:
Tja, hadden we eigenlijk niet eens voor hoeven stemmen… EP terechte winnaar! Kwam de “fitte” jongens die wel in staat waren om een poging tot voetballen te doen wel altijd trouw supporten deze klasbak!

Rising star award:
Deze is voor de speler die het afgelopen seizoen de grootste ontwikkeling heeft doorgemaakt. En Niels, die aan het begin van het seizoen als enige het lef had om de afwezigheid van Eddy onder de lat op te vangen, werd dit seizoen alsmaar beter in het stoppen van ballen! Verdiend!