Verlate vriendschappelijke bekerwedstrijd voor S.K.N.W.K. 1 tijdens 75 jarig jubileum v.v. Veere

Op 25 april 1948 werd de v.v. Veere opgericht. Dit jaar bestaan zij dus 75 jaar (ook vanaf deze plaats nogmaals gefeliciteerd met deze mijlpaal). Vanwege dit jubileum waren er dit weekend allerlei activiteiten op sportpark De Bieweg in Veere. Eén daarvan was de vriendschappelijke wedstrijd v.v. Veere 1 – S.K.N.W.K. 1, gisteren, zaterdag 17 juni 2023 (om 14:30 uur).

In de voorbereiding op het afgelopen seizoen zaten beide teams bij elkaar in het bekertoernooi. Vanwege de weers- en veldomstandigheden is het bekerduel tussen beide ploegen toen niet doorgegaan. Daarom was dit een mooie gelegenheid voor een verlate ‘vriendschappelijke bekerwedstrijd’.

Dit alles was geïnitieerd door de vice-voorzitter van v.v. Veere, Fred v/d Werf. Fred is al jarenlang erelid van S.K.N.W.K. vanwege zijn verdiensten voor onze club. Jaren geleden is hij naar Middelburg verhuist en zodoende is hij terechtgekomen bij v.v. Veere waar hij ook nog steeds voetbalt in het 3e elftal. Tijdens de onlangs georganiseerde sponsoravond van S.K.N.W.K. was Fred ook aanwezig en is het plan voor dit duel gesmeed.

En dus waren we gisteren met S.K.N.W.K. 1/2/3//JO19-1 te gast (nog dank aan alle gastspelers/leiders/coaches). We zijn behoorlijk in de watten gelegd deze middag waarvoor dank. Uiteraard werd er ook nog gevoetbald (onder behoorllijk pittige omstandigheden).

Na een 0-1 voorsprong voor de rust voor de blauw/zwarten moesten we in de 2e helft toch de winst aan de thuisploeg laten. Zij wonnen uiteindelijk met 3-1 en wonnen hierdoor dus ‘de beker’.

Na afloop van het duel kregen we nog een paar kratjes bier en een broodje en hebben we ook nog een tijdje op het terras kunnen genieten. Nogmaals dank aan de v.v. Veere voor hun gastvrijheid.

Bekijk meer foto’s van dit duel elders op de site in Het Fotoboek.