Blessure Backx houdt voetballer aan kant in duel om lijfsbehoud

Bron: www.wereldregio.nl

De liesblessure, waarmee MZC’11-voetballer Sander Backx vorige week tegen FC Axel uitviel, houdt hem sowieso zaterdag 20 mei aan de kant.

Hierdoor mist de voetballer het duel tegen Walcheren. Speelt MZC’11, ook nog steeds zonder Jaimy Mattheuws, gelijk, dan is lijfsbehoud in de tweede klasse een feit.

In de derde klasse B gaat SKNWK voor haar allerlaatste kans om te ontsnappen aan directe degradatie. Interim-trainer Peter van der Cingel kan thuis tegen De Jonge Spartaan, de nummer drie en volop in de race voor nacompetitie, niet beschikken over Stijn Dooge, Stefan Vermeer, Max Jongebreur en David van den Broek. Bij ZSC’62, dat in Bergen op Zoom tegen koploper MOC’17 speelt, mist nog meer spelers: Robin Provoost, Sem van der Linden, Danny Erkelens, Mike de Voogd, Jesper Kriens en Ralph van Gent. Ook Bruse Boys heeft tegen titelkandidaat een waslijst aan afwezigen: Luc Klop, Tim von Unen, Gijs van Duijvenbode, Rudo van den Berge, Dylan Adelaar en Pepijn de Bruine. Thomas Maaskant is een twijfelgeval.