Doelpuntrijk afscheidsduel voor Gerwi Temmink met eindstand van 5-5 bij S.K.N.W.K. 3 – W.H.S. 4

Gisteren, zaterdag 13 mei 2023, speelde S.K.N.W.K. 3 een thuiswedstrijd tegen W.H.S. 4. Dit was in principe gewoon de een na laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2022-20233, maar deze keer was het toch een wedstrijd met een speciaal tintje. Immers tijdens dit duel nam aanvoerder Gerwi Temmink afscheid. Dit was namelijk zijn laatste wedstrijd bij het 3e als actief voetballer.

Uiteraard wilden ze dit bij het 3e niet zomaar voorbij lagen gaan en was er al een aantal weken heel veel aandacht voor deze toch wel speciale wedstrijd. Uiteraard met het doel om zoveel mogelijk publiek (oud ploeggenoten) naar Het Springer te lokken.

Op de ‘socials’ van het 3e stond het volgende:

Zaterdag 13 mei is het feest op Het Springer !

Onze aanvoerder Gerwi (65, geboren in 1957) gaat na 57 jaar te hebben gevoetbald afscheid van ons nemen door nog een laatste keer 57 minuten in het blauw/zwart te gaan voetballen! Natuurlijk hopen we op zoveel mogelijk publiek om hem in de 57ste minuut een staande ovatie te kunnen geven, dus u bent van harte uitgenodigd! Na de wedstrijd is er nog gelegenheid om even na te praten in de kantine of op het dakterras. Tegenstander die middag zal WHS 4 zijn.
Onder prima omstandigheden (er stond voor het mooie net iets te veel wind) ontspon zich een heuse kelderklasse kraker. Overigens werd er voor het laatst nog een teamfoto gemaakt van het 3e met Gerwi. Geloof het of niet, maar uit een zeer ‘discutabel’ toegekende strafschop aan de blauw/zwarten wist Gerwi zelfs nog te scoren !!
Na precies 57 minuten, 57 seconden en 57 honderdsten was het einde voetbalcarrière voor Gerwi. Onder luid applaus verliet hij het veld. Hij kreeg van de gasten van W.H.S. nog een bierpakketje en ging daarna iedereen op sportpark Het Springer een hand geven. Daarna kon hij plaatsnemen in de speciaal voor hem meegebrachte relaxfauteuil 🙂
Uiteindelijk eindigde het aantrekkelijke duel in 5-5. S.K.N.W.K. 3 heeft ’s avonds in de kantine met een teamavondje deze toch al geweldige sportdag nog wat meer kleur gegeven.
Bekijk meer foto’s van dit duel elders op de site in Het Fotoboek.