S.K.N.W.K. 2: Eerste doelpunt Salo Begeman, Koen Kraaijenbrink maakt 9e treffer, Veenboer op 5

Logo topscorer

Na twee weken op een rij geen wijzigingen op de topscorerslijst bij de seniorenteams vier er dit weekend gelukkig weer eens wat te juichen bij S.K.N.W.K. Het eerste elftal was vrij (hadden i.v.m. 13 ploegen in de 3e klas B geen wedstrijd). Voor het 2e en 3e stond een thuiswedstrijd op het programma.

Salo Begeman zette S.K.N.W.K. 2 met zijn eerste doelpunt dit seizoen op 1-0

S.K.N.W.K. 2 begon nog prima tegen Duiveland 2. Door Salo Begeman, die zijn 1e doelpunt van het seizoen maakte en daarna Koen Kraaijenbrink, met toch al weer zijn 9e doelpunt van deze competitie, kwamen ‘we’ op 2-0. Hierna sloeg het helemaal om. Duiveland 2 kwam terug tot 2-1 en nam na de rust zelfs de leiding. Via het 5e competitiedoelpunt namens S.K.N.W.K. 2 van Remco Veenboer, eindigde de derby uiteindelijk in 3-3.

Koen Kraaijenbrink maakte zijn 9e competitiedoelpunt en zorgde voor de 2-0

Het 3e had opnieuw een topper. Werd vorige week nog gelijk gespeeld tegen titelfavoriet SC Stavenisse 2, vandaag konden ze geen potten breken tegen S.P.S. 3. Zowel voor de rust als na de thee scoorden de gasten 2x. En omdat S.K.N.W.K. 3 geen doel wist te treffen, was de eindstand uiteindelijk 0-4.

Remco Veenboer zorgde uiteindelijk voor de 3-3 eindstand bij S.K.N.W.K. 2 – Duiveland 2

Leider van de topscorerslijst blijft S.K.N.W.K. 3-speler Dirk-Jan Hoek met 20 competitietreffers. Zijn eerste achtervolger, Jarno van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1), heeft 10 doelpunten staan. Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2) verstevigde zijn 3e plaats op de topscorerslijst met nu dus 9 treffers. Kevin Schiettekatten en Nick Bouwman (beiden S.K.N.W.K. 3) blijven respectievelijk op de 4e en 5e plaats staan met 7 en 6 doelpunten.