Morgenmiddag twee koplopers op bezoek op Het Springer

Morgenmiddag, zaterdag 15 april 2023, staan er twee thuiswedstrijden gepland op sportpark Het Springer. Zowel S.K.N.W.K. 1 als 3 spelen een thuiswedstrijd (het 2e is morgen vrij) tegen respectievelijk M.O.C. ’17 1 en SC Stavenisse 2. Beide duels beginnen om 14:30 uur.

Voor S.K.N.W.K. lijkt het een lastige opgave als de trotse koploper op bezoek komt bij de rode lantaarn drager. Echter moeten ze gewoon moed putten uit de laatste wedstrijden waarin helaas de score niet in ons voordeel uitviel, maar waar de blauw/zwarten echt lieten zien gewoon mee te kunnen op dit nivo. Het uitduel in Bergen op Zoom werd in november vorig jaar met 3-1 verloren (klik hier voor het wedstrijdverslag van die wedstrijd https://www.sknwk.nl/135337/strijdend-s-k-n-w-k-1-verliest-ook-8e-competitiewedstrijd-m-o-c-17-blijkt-met-3-1-te-sterk/.)

Stand in de 3e klas B is nu als volgt:

Ook voor S.K.N.W.K. 3 geldt dat de koploper op bezoek komt. Zij treffen dus SC Stavenisse 2. Echter zijn hier de kaarten iets anders geschud. Immers de blauw/zwarten staan 2e en zijn misschien nog wel de grootste concurrent van de leiders in de stand. Met een wedstrijd minder bedraagt de achterstand 9 punten. Winst morgen zou S.K.N.W.K.. op zes punten brengen van Stavenisse en als dan ook het inhaalduel nog wordt gewonnen door ‘het derde’ weet je nooit waar het gaat eindigen. Het zal met name lastig worden om een doelpunt te maken, want SC Stavenisse heeft na 18 wedstrijden nog maar 18 tegentreffers hoeven te incasseren.

We hopen maar dat Dirk-Jan en Kevin morgen opstaan 😉

Stand in de Reserve 5e klas 506 is nu als volgt: