S.K.N.W.K. JO7-1 en JO9-1 hadden vanmorgen (veel) Paas-plezier

Vandaag, zaterdag 8 april 2023, stond er voor onze allerkleinsten weer een activiteit op het programma op ons eigen Sportpark Het Springer. Hoe kan het ook anders in het Paasweekend, dit evenement was Paas-plezier genoemd. Onder prima weersomstandigheden de kinderen en de leiding (en het publiek) een geweldige ochtend.

Er werd eerst lekker gevoetbald. Een onderling wedstrijdje met de spelertjes van JO7-1 en JO9-1 en ook de trainers deden mee.

Uiteraard kwam ook de Paasaap weer langs (net als vorig jaar had de Paashaas het te druk dit weekend). Omdat zijn fiets van de vorige keer nog kapot was (toen mochten ze namelijk proberen de Paasaap van zijn fiets te schieten) heeft hij deze keer gekeept. Alle kinderen mochten dus een pingel nemen op de Paasaap.

Na het voetballen was er tijd om iets te drinken.

Hierna konden de kinderen paaseieren gaan zoeken. Er waren deze keer maar liefst ruim 100 eieren verstopt. Twee ervan waren zilveren eieren. Als je deze wist te vinden, won je een prijsje.

Ook de Paasaap kwam nog helpen zoeken. Dies en Levi konden het beste zoeken deze morgen. Zij kregen een Chocolade Paashaas.

Uiteindelijk gingen uiteraard alle kinderen nog met paaseitjes naar huis.

Het was weer een topochtend voor JO7-1 en JO9-1. Dank aan organisatie, trainers en andere vrijwilligers voor dit opnieuw geslaagde evenement.

Elders op de site in Het Fotoboek staan meer foto’s van vanmorgen.