Eerste selectiespeler Stijn Dooge opnieuw in de lappenmand

Het zit allemaal nog niet mee voor Stijn Dooge. Onze eerste selectiespeler kampte wekenlang met een blessure en maakte vorige week na een voetballoze periode zijn rentree bij S.K.N.W.K. 2. Hij speelde de eerste helft mee. Deze week weer lekker trainen en dan aansluiten bij één….. was het plan. Echter ging Stijn afgelopen dinsdag door zijn enkel. Een behoorlijke blessure en het lijkt erop dat het voor hem wel eens einde seizoen kan zijn.

Stijn Dooge

Ook David v/d Broek blijft al weken op ‘de bank’ bij S.K.N.W.K. 1. Hij heeft onlangs tijdens zijn wintersport vakantie gekneusde ribben opgelopen en is dus ook niet fit genoeg voor een (hele) wedstrijd.

David v/d Broek

Gisteren kwam daar dan ook nog de blessure bij voor Jarno van Nieuwenhuize. Hij ging in de derby tegen Bruse Boys geblesseerd van het veld.

Jarno van Nieuwenhuize

En dan vergeten we nog Machiel Schot die het gehele seizoen nog niet heeft gespeeld wegens een schouderblessure (waaraan hij een aantal maanden geleden zelfs is geopereerd). Zodoende zit de blessureboeg bij S.K.N.W.K. 1 eigenlijk (te) vol.

Machiel Schot

Vanaf deze plaats allen sterkte en een spoedig herstel gewenst.