Veel spelers afwezig bij geplaagd SKNWK en ZSC’62

Bron: www.wereldregio.nl

Het wordt er zaterdag 25 maart niet makkelijker op voor ZSC’62 en SKNWK.

De in degradatienood verkerende elftallen moeten nogal wat spelers missen in een periode waarin de punten steeds duurder worden. ZSC’62, de rode lantaarndrager van de derde klasse B, gaat naar Kruiningen, tiende op de stand met acht punten meer dan de Scharendijkenaren, zonder de voorhoedespelers Nicky van der Velden, Robin Provoost en Berné Akkermans en verdediger Mark Provoost. Jesper Kriens is een twijfelgeval.

Peter van der Cingel, interimcoach bij SKNWK, heeft liefst vier ‘twijfelaars’ voor de derby bij Bruse Boys: Daan van der Cingel, Max Jongebreur, Tim de Looze en Wouter Hartog. David van den Broek (gekneusde ribben) en Stijn Dooge (enkelblessure) missen het streekduel sowieso. Aan Bruse Boys-zijde gaat de wedstrijd aan de neus van Rudo van den Berge, topscorer Dylan Adelaar en Boris de Bruine voorbij.

Westhoek kan in de vierde klasse B geen beroep doen op de geschorste spits Mark de Feiter. Zijn ploeg ontvangt het laag geklasseerde Colijnsplaatse Boys. Brouwershaven speelt zaterdag tegen SNS een ‘rechterrijduel’ zonder Luuk Mabelis en Wesley Dalebout (beiden geblesseerd) en de afwezige Julian van Ass. Het WIK’57-viertal Koen van den Berge, Camiel Kleppe, Jeroen de Ruijter en Rick Bevelander doet niet mee aan de middenmootwedstrijd tegen SPS en bij Duiveland, de nummer twee, ontbreken dezelfde bij spelers als vorige week. Noad’67 hoeft dus geen rekening te houden met Robbert de Bruine, Jordi Wesdorp, Roy Quik, Stefan de Bruine en Joran Buijs.

Bij tweedeklasser MZC’11 ontbreekt net als vorige week alleen Jaimy Matthews. RCS is de opponent.