Stunt helpt ZSC’62 van de laatste plek af

Bron: www.pzc.nl

DERDE KLASSE B In de derde klasse B stuntte ZSC‘62 tegen De Jonge Spartaan. De staartploeg kwam door de knappe 1-0-overwinning op de nummer drie van de laatste plaats af.

Luuk Hokken 04-03-23, 20:17 Laatste update: 20:30 Bron: PZC

Het vertrouwen is teruggekeerd bij SKNWK, maar punten leverde dat niet op. Den Bommel won met 1-2, waardoor SKNWK naar de laatste plaats zakte. Bruse Boys haakt door hun 1-0-overwinning op Halsteren aan met de top 5 en hoeft niet langer naar onder te kijken. Tholense Boys kreeg 3-0 klop van DVV‘09, waardoor de trainer Arie van der Zouwen zich zorgen maakt over handhaving. Kruiningen verloor met 1-0 van de nummer twee MOC‘17.

SKNWK-Den Bommel 1-2: Na het ontslag van Johnny van Dijke heeft ex-teammanager Peter van der Cingel het overgenomen. Hij kon de 0-1-achterstand met rust niet voorkomen. Van der Cingel: ,,Na rust komen zij vanuit de counter op een 0-2-coorsprong maar we pakten het weer op. Door een kopbal van Tim de Looze maakten we de aansluitingstreffer maar meer dan dat werd het helaas niet.” Van Dijke werd aan de kant gezet door SKNWK vanwege gebrek aan vertrouwen vanuit de spelersgroep. Volgens Van der Cingel ,,brandt het vuur nu weer in de ogen” bij de spelers van SKNWK. ,,Het vertrouwen is terug. Of dat nou komt door mij of door het vertrek van de trainer, weet ik niet. We gaan er in ieder geval alles aandoen om in de derde klasse te blijven.”