Johan Sulkers is met ingang van het seizoen 2023-2024 nieuwe hoofdtrainer van S.K.N.W.K.

hdrpl

Vanavond heeft het bestuur van S.K.N.W.K. een akkoord bereikt met Johan Sulkers als nieuwe trainer/coach van onze eerste selectie met ingang van het seizoen 2023-2024. Sulkers is op dit moment trainer van v.v. De Schutters. De afgelopen maanden heeft een kleine delegatie vanuit de club zich bezig gehouden met de aanstelling van een nieuwe trainer. Uiteindelijk is na enkele goede gesprekken de keuze op hem gevallen en is vanavond na een gesprek met het bestuur besloten een contract voor één seizoen aan te gaan.

De inmiddels 66-jarige Sulkers, woonachtig te Dinteloord, heeft heel veel ervaring als trainer/coach van een eerste elftal. Zo was hij o.a. vijf jaar trainer van v.v. Klundert, zwaaide hij 3 seizoenen lang de scepter bij W.H.S. en ook 4 jaar bij N.O.A.D. ’67. Ook was hij nog hoofdtrainer bij Smerdiek, Rillandia, H.S.C. ’28, v.v. Hoeven, S.P.S. en R.K.S.V. D.I.V.O.

Als voetballer was hij actief in het 2e elftal van Feyenoord en speelde hij o.a. nog bij Willem II en Eindhoven 6 seizoenen lang in de Eerste Divisie. Daarna speelde hij ook nog in België bij KFC Turnhout waarna hij zijn voetbalcarrière heeft afgebouwd in de buurt van zijn woonplaats bij enkele amateurverenigingen. Hierna stortte hij zich dus op zijn inmiddels flinke trainerscarrière.

Het bestuur is zeer blij met het aantrekken van deze ervaren trainer. We willen Johan ook vanaf deze plaats nogmaals feliciteren en wensen hem voor volgend seizoen heel veel plezier en succes toe.

Sulkers (links) was afgelopen zaterdag aanwezig op ‘Het Springer’ bij de thuiswedstrijd van S.K.N.W.K. 1 tegen Prinsenland 1.