Tweede hattrick op rij brengt Schalkwijk nu echt dichtbij

Bron: www.pzc.nl

Lijstaanvoerder Ruben de Jager heeft een nieuwe achtervolger gekregen. Door zijn tweede hattrick op rij, dit weekend namens Hoek op bezoek bij Excelsior’31 (3-5), is Steve Schalkwijk nu de nummer twee van ons PZC-topscorersklassement. Het verschil tussen de doelpuntenmachines bedraagt nog maar één treffer.

Sportredactie 06-02-23, 12:48

En doordat De Jager van Kloetinge voor de tweede week op rij niet tot scoren kwam, maar zijn ploeg dus wel ‘gewoon‘ weer zag winnen, is het dringen geblazen aan de top. Guus de Leeuw scoorde namens Yerseke wel, in het knotsgekke duel met MZC‘11, en zag zijn achterstand weer ietsje teruglopen. Ook Rowan Traas deed opnieuw goede zaken, hij maakte er twee.

Het superduo van Patrijzen was sowieso goed op schot dit weekend, samen met Can Özgan verzorgde Traas namelijk de volledige productie in het 3-5 gewonnen duel met ‘s Heer Arendskerke. De oud-spits van Kloetinge nam drie treffers voor zijn rekening. Daarmee bracht hij zijn totaal op zestien, twee minder dan Traas. Het tweetal is tot dusverre al goed voor 34 doelpunten.

Meest trefzeker

Barrie Vleugel was dit weekend de meest trefzekere speler op de Zeeuwse velden. De voetballer van Wemeldinge maakte er tegen het weerloze Jong Ambon vier. Het werd 0-10. Ook Jarno van Nieuwenhuize en Arjen de Heer verdienen een vermelding. De doelpuntenmakers van respectievelijk SKNWK en SPS schreven een hattrick bij.