S.K.N.W.K. JO7-1 en JO9-1 hebben geweldig Sinterklaasfeest op Het Springer

Vanavond, vrijdag 2 december 2023, bracht ook Sinterklaas uiteraard weer een bezoekje aan S.K.N.W.K. Samen met enkele van zijn Pieten had hij ook dit jaar weer een plaatsje vrij gemaakt in zijn agenda voor een bezoekje aan Sportpark ‘Het Springer’. Rond 17:00 uur verzamelden de jongens en meisjes van S.K.N.W.K. JO7-1 en JO9-1 in de kantine.

Toen iedereen binnen was, duurde het niet heel lang of er kwamen vier Pieten de kantine binnen. Zij deelden uiteraard snoepgoed uit. En wat helemaal geweldig was, is dat de Pieten speciaal voor S.K.N.W.K. de clubkleuren droegen op hun gezichten 🙂 Toen iedereen was voorzien van wat zoetigheid, gingen de kinderen en de Pieten naar het kunstgrasveld toe om daar samen lekker te voetballen. Dit was dolle pret. Uiteraard gingen de kinderen nog samen op de foto met de Blauw/zwarte Pieten.

Na het voetballen ging iedereen weer terug naar de kantine. Daar waren inmiddels overheerlijke frietjes gebakken. Zelfs de Pieten hadden honger gekregen van de Pietentraining en aten heerlijk mee. Toen iedereen zijn/haar buikje (bijna) vol had (er is natuurlijk altijd nog ruimte voor wat strooigoed) kwam uiteraard ook Sinterklaas nog langs.

De Sint had natuurlijk over iedereen weer iets in zijn Grote boek staan. Althans, niet in het Grote boek, want dat is nog steeds zoek zoals bekend is via het Sinterklaasjournaal. Maar daar hadden de Sint en zijn Pieten uiteraard ook weer iets op gevonden. Nadat alle spelertjes en teams aan bod waren gekomen, werd er samen met de Pieten nog een stoelendans gedaan. Daarna was het weer tijd om te vertrekken voor de Sint, want hij moest nog verder (van horen zeggen zijn ze nog op diverse adressen geweest in Nieuwerkerk vanavond 😉 ). Ook had de Sint nog de moeite genomen om eventjes een videoboodschap in te spreken voor de spelers van S.K.N.W.K. 3.

Natuurlijk was er voordat de Sint vertrok voor iedereen nog een kadootje. En deze keer dacht de Sint ik ben bij voetbalclub S.K.N.W.K. dus we geven de kinderen allemaal een eigen trainingshirtje van S.K.N.W.K. !!

Dank aan de organisatie en de vrijwilligers voor dit zeer geslaagde Sinterklaasfeest. Bekijk nog meer foto’s van dit geweldige Sinterklaasfeest elders op de site in Het Fotoboek.