De Voogd sluit weer aan bij ZSC’62

Bron: www.wereldregio.nl

Mike de Voogd keert terug in de selectie van ZSC’62, dat zaterdag (om 13.30 uur) thuis tegen Bruse Boys speelt.

Voor deze derby in de derde klasse B zit Davey van Essen zijn laatste wedstrijd schorsing uit. Bruse Boys heeft meer personele problemen: Rudo van den Berge en Marc Bij de Vaate zijn langdurig geblesseerd, Wesley Avdic en Bas Kempe zijn er evenmin bij tegen de rode lantaarndrager. Thomas Maaskant is een twijfelgeval. SKNWK, dat een punt meer heeft dan ZSC’62, mist tegen Kogelvangers de geblesseerden Thomas Folmer en Mark Bleiji en Rene Verschoor (vakantie).

Duiveland wil tegen Westhoek ongetwijfeld revanche nemen voor de 3-2-nederlaag in en tegen Brouwershaven van vorig weekend. Trainer Jordy Heikens kan Roy Quik, Joran Buijs, Melvin van Ast en Matthijs van Vaardegem niet opstellen. Collega Henk Schouten mist Maurice Stoel (werk), Wilco Jochem, Niels Boone en Ruben Heijen (allen geblesseerd). In de poule van Duiveland en Westhoek ontmoet WIK’57 Goes en doet dat zonder Koen van den Berge, Ian van der Wekken en Dennis Dekker. Achter de naam van Bart-Jan van Damme staat een vraagteken.

Brouwershaven gaat naar Smerdiek en heeft een aardige waslijst aan afwezigen: Luuk Mabelis (schorsing), Jerom Theijssen (vakantie), Senna Steenhorst en Wesley Dalebout (geblesseerd). Verder hebben Martijn Dalebout en Francois Marteijn zich donderdagavond ziek gemeld.
Tweedeklasser MZC’11, dat thuis tegen SSV’65 speelt, kan geen beroep doen op de geblesseerden Micca Bouwman en Sander Backx. Bart van der Wouden is een twijfelgeval: hij is deze week ziek geweest.