Genoeg kopzorgen voor WIK’57 in aanloop naar derby met Westhoek

Bron: www.wereldregio.nl

In aanloop naar de derby tegen Westhoek heeft WIK’57 meer dan genoeg personele zorgen.

Geblesseerd zijn Remon den Boer, Stefan Heeg en Willem Plaizier, geschorst Rick Bevelander en Jeroen de Ruijter, afwezig Dennis Dekker en twijfelgevallen Harmen van de Bok en Wilmar Berrevoets. Westhoek is de nummer twee van de vierde klasse B, WIK’57 staat negende met vier punten minder. Voor het staartduel tussen Brouwershaven en Colijnsplaatse Boys in die afdeling zijn de Brouwse voetballers Alex Nieuwendijk en Lex Theuns geblesseerd. Het duel der middenmoters tussen Smerdiek en Duiveland, zaterdag 29 oktober in St. Maartensdijk, beginnen de Oosterlanders zonder de geblesseerden Dylan van Klinken, Roy Quik en Joran Buijs. Robbert de Bruine en Tristan Korpershoek zijn ook niet beschikbaar.

Derdeklasser SKNWK, één na laatste met twee punten, gaat naar Tholense Boys dat twee punten meer heeft, zonder Thomas Folmer. Remon de Jonge is een twijfelgeval. Poulegenoot ZSC’62 kan voorlopig niet beschikken over Berné Akkermans. De spits heeft twee weken geleden tegen Prinsenland zijn sleutelbeen gebroken. ZSC’62-coach Thomas Mangelaars moet nog meer puzzelen voor de wedstrijd in en tegen Kapelle. Michiel Schipper is op vakantie, Noel van Eck is afwezig, Robin Provoost nog geblesseerd en Danny Erkelens tijdelijk gestopt. Bruse Boys, volgende week opponent van SKNWK, gaat het tegen DVV’09 zonder Rudo van den Berge, Wesley Avdic, Jasper Fonteine en Marc Bij de Vaate doen. Van den Berge is vanwege een scheurtje in een kniepees tot de winterstop uitgeschakeld.

Tweedeklasser MZC’11 wacht nog steeds op de rentree van middenvelder Sven Heijboer. Luuk van Vossen en Ramon Janson zijn zaterdag twijfelgevallen voor de uitwedstrijd tegen Hellevoetsluis. Beide ploegen hebben negen punten uit vier partijen.