KNVB Assist nieuwsbrieven: heb jij je al aangemeld?

Bron: www.knvb.nl

Hoe gaan clubs om met de energiecrisis? Wat zijn de deadlines voor het opgeven van teams? En welke opleidingen zijn er voor jeugdtrainers? Al deze onderwerpen (en veel meer!) komen voorbij in de KNVB Assist nieuwsbrieven.

De KNVB verstuurt regelmatig nieuwsbrieven vanuit Assist. Er zijn maar liefst vijf verschillende, speciaal voor bestuurders, scheidsrechters(coördinatoren), trainers, hoofd opleidingen en wedstrijdsecretarissen. De nieuwsbrieven staan vol met informatie waar jij wat aan hebt in je dagelijkse bezigheden bij de club. Zo staat de komende nieuwsbrief voor bestuurders in het teken van de stijgende energieprijzen en duurzaamheid en gaan we in de Hoofd Opleiding-nieuwsbrief in op kaderbeleid.

De nieuwsbrieven linken bovendien naar andere onderwerpen op KNVB Assist die interessant zijn. Het online platform KNVB Assist biedt verschillende verenigingsfunctionarissen informatie en inspiratie over diverse thema’s. Je vindt daar onder andere achtergrondartikelen, praktijkverhalen, filmpjes en webinars.

Nieuwsgierig geworden naar één of meerdere Assist nieuwsbrieven? Meld je hieronder aan!

KNVB NIEUWSBRIEVENMeld je hier aan voor een of meer KNVB nieuwsbrieven.

KNVB COMMUNICATIELees hier meer over de manieren waarop de KNVB met verenigingen communiceert.