Basisdrietal MZC’11 ontbreekt tegen medekoploper

Bron: www.wereldregio.nl

Spits Ramon Janson, verdediger Remco Lafeber en de al langer geblesseerde middenvelder Sven Heijboer zijn zaterdag niet van de partij wanneer hun ploeg, MZC’11, aantreedt tegen medekoploper DGBC.

De ploeg uit Oude-Tonge leed, net als Zuidland en Hellevoetsluis, dit seizoen in de tweede klasse G nog geen puntverlies. MZC’11 heeft na drie wedstrijden drie punten minder. Janson heeft ontsteking aan een buikspier en Lafeber een kuitverrekking.
Een afdeling lager ontvangt SKNWK een andere lijstaanvoerder, Halsteren dat vorige week te sterk was voor Bruse Boys. Bij de Nieuwerkerkers ontbreekt Thomas Folmer, zijn Remon de Jonge en Remco van den Berge twijfelgevallen en zit Tim de Looze voor het eerst bij de selectie na een lange periode van blessureleed. SKNWK staat samen met ZSC’62 laatste met een punt.

In de vierde klasse B treedt een compleet Westhoek uit aan tegen SPS. Duiveland gaat naar Fios zonder Roy Quik, Maurice Wesdorp, Dylan van Klinken en Joran Buijs. Brouwershaven voetbalt in de derby tegen WIK’57 zonder Wesley Dalebout, Lex Theuns en Alec Nieuwendijk. Het drietal is geblesseerd.