S.K.N.W.K. 3 Awards seizoen 2021-2022 (19) – Lelijkste doelpunt is gescoord door Thomas Folmer

Nu het voetbalseizoen 2021-2022 er echt op zit, kunnen we uiteraard nog eventjes terugkijken. Dat doet met name S.K.N.W.K. 3 die terug kunnen kijken op een zeer geslaagd en gezellig voetbalseizoen. U heeft het afgelopen seizoen de memorabele verslagen kunnen lezen op onze website en u kunt ze uiteraard rechtstreeks volgen via hun eigen Instagram-account (https://www.instagram.com/sknwk3/) of Facebookpagina (https://www.facebook.com/SKNWK-3-100811012572795/). Plezier gegarandeerd.

Om deze voetballoze periode niet helemaal zonder S.K.N.W.K. 3 te hoeven doen, hebben de spelers van S.K.N.W.K. 3 afgelopen periode gestemd op de S.K.N.W.K. 3 Awards van het seizoen 2021-2022. Enkele geweldige categoriën 🙂

Uiteraard wordt de winnaar bekend gemaakt, maar als klap op de vuurpijl is er ook nog een interview met de winnaar !!

De negentiende categorie is:

Het Lelijkste doelpunt werd gescoord door:

Winnaar:

Thomas Folmer

De uitslag van de stemming

 

Interview met Award winnaar Thomas:

De award voor het mooiste doelpunt moet nog worden uitgereikt (maker hiervan heeft z’n interview nog niet ingeleverd bij de redactie), maar het doelpunt van Thomas uit bij Wolfaartsdijk was absoluut het lelijkste. Het doelpunt is zelfs vastgelegd op film (3e foto) en volledig te zien in onze volgende post. Eigenlijk geen uitleg nodig, de stagiair (3 optredens bij het derde afgelopen seizoen) mocht m wel heel simpel binnen schieten van de vijandige keeper.

Hieronder nog een paar interview vragen met Thomas (en z’n bolle hoofd):

Hoe lelijk vond je je lelijkste doelpunt op een schaal van 1 tot 10?

Een 8.

Dus terecht gewonnen denk je?

Nee.

Hoe heb je je participatie bij het derde ervaren?

Viel me een beetje tegen. De mannen van t 3e zuipen te weinig en ik had me verheugt om met William te voetballen, maar die was er uiteraard niet.

Scoor je ook wel eens wat lelijks in de derde helft?

Nee alleen maar ruime voldoendes.

En nog wat kiekjes van de winnaar: