Morgen, zaterdag 4 juni 2022, Eindfeest S.K.N.W.K.

Morgen, zaterdag 4 juni 2022, wordt op sportpark ‘Het Springer’ het Eindfeest gehouden. Dit wordt georganiseerd door onze Feestcommissie. Een soort afsluiting van het seizoen al worden er daarna (inhaalwedstrijd S.K.N.W.K. 2, het 1e elftal nog in de na-competitie en ons Mini Bedrijventoernooi) ook nog wel wat activiteiten georganiseerd.

Voor de jeugd tot en met JO16-1 (leden én niet leden i.v.m. ook de organisatie van een Oranjefestival) start deze zaterdag om 10:30 uur. Zij kunnen dan voetgolf spelen op ons 2e veld. Ook is er levendtafelvoetbal en is er een springkussen. Dit duurt tot 14:00 uur.

Een heuse piratenboot als springkussen

Om 14:30 uur speelt S.K.N.W.K. 1 dan de laatste competitiewedstrijd van het reguliere seizoen. Om 14:30 uur is op Het Springer de aftrap bij S.K.N.W.K. 1 – Hansweertse Boys 1. Overigens speelt ook S.K.N.W.K. JO19-1 nog een inhaalwedstrijd. Zij treden om 12:00 uur in Klundert aan tegen de JO19-1 van v.v. Klundert.

Er is al een start gemaakt met het voetgolf parcours

Na afloop van de wedstrijd van S.K.N.W.K. 1 begint dan het Eindfeest voor alle seniorenteams en JO17-1 en JO19-1. Van 16:30 uur tot 19:00 uur kunnen zij dan gebruik maken van het voetgolf parcours. Voor de inwendige mens is er dan een Broodje Hamburger of Friet met Kipsaté te koop in de tent. Dit uiteraard allemaal onder het genot van een drankje. Er zal een verloting zijn. De muziek wordt in eerste instantie verzorgd door DJ Martin Kiesenberg. Er zal nog en optreden zijn van André Pronk en ook de dames van Jeelz komen nog optreden op sportpark Het Springer.

De DJ

Tussendoor is er ook nog ijs verkrijgbaar, want speler van S.K.N.W.K. 2, Jonathan v/d Velde, van IJsstation Nieuwerkerk zal aanwezig zijn met overheerlijk ijs.

Al met al een prachtig programma. En het weer lijkt ook helemaal goed te komen !! Tot morgen !!