S.K.N.W.K.-jeugd vermaakt zich opperbest tijdens jeugdkamp

Afgelopen vrijdag, 27 mei 2022, om 18:00 uur startte op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ het jeugdkamp. Dit werd gehouden voor S.K.N.W.K. JO13-1 en JO11-1JM. In de grote tent voor onze kantine werd begonnen met het eten van overheerlijke pannenkoeken. En dit heeft gesmaakt hoor.

Hierna was het opmaken voor het voetballen. Want om 19:30 uur stonden er namelijk voor beide teams wedstrijden op het programma tegen de ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes enz. Dit was ook heel leuk voor zowel de kinderen als de ‘gastspelers’ (misschien houden we er nog wel wat nieuwe leden aan over 😉 ).

Toen het voetballen klaar was, kwam het Zeeuws IJsmeisje het sportpark opgereden en kon iedereen genieten van een lekker ijsje.

Inmiddels werd alles in gereedheid gebracht voor het spel Hunted S.K.N.W.K.-editie. De jeugd werd opgedeeld in kleinere groepjes en moesten onder begeleiding het dorp op. Ze kregen via de mobiele telefoon een tip door voor een nieuwe locatie. Deze moesten ze zoeken en aangekomen ter plaatse moest er een opdracht worden uitgevoerd.

Echter was het in de tussentijd ook oppassen voor de Hunters die per fiets, auto of met de benenwagen op jacht waren naar onze jeugdspelers. Het bleek echt een geweldig succes.

Toen het inmiddels al bijna donker werd, keerde iedereen terug naar Het Springer.

Hier werd wat gedronken en waren er overheerlijke snackjes. Na deze vermoeiende avond werd het zachtjes aan tijd om te slapen………. (daar komt het niet veel van natuurlijk). Ze sliepen deze keer in de kantine. De meesten hebben toch zeker wel een paar uurtjes geslapen.

’s Morgens werd er nog heerlijk ontbeten in de tent en daarna was het Jeugdkamp weer ten einde. Het was echt een super geslaagde editie. Vanaf deze plaats dank aan de organisatie en uiteraard en alle overige mensen die zijn of haar bijdrage hebben geleverd aan dit geweldige jeugdkamp.

Bekijk elders op de site nog meer foto’s van dit Jeugdkamp !!