Het weekend van De Nationale Voetbaldag

Bron: www.knvb.nl

Dit jaar organiseren we voor de tweede keer het weekend van De Nationale Voetbaldag (10, 11 en 12 juni). Een weekend waarin we met heel Nederland het amateurvoetbal vieren en voetbalverenigingen vragen hun poorten open te zetten

Voetbalverenigingen verbinden wekelijks al honderden mensen van jong tot oud met én aan elkaar. Mensen die elkaar anders niet hadden ontmoet. Op dit moment zijn de verenigingen druk bezig met het maken van de plannen. Verenigingen die meedoen maken er een eigen feestje van, dus kijk binnenkort wat er allemaal te doen is bij de verenigingen.

Het weekend van De Nationale Voetbaldag wordt groots aangekondigd in de media en dat biedt kansen voor jouw vereniging.

Vier mee!

Waarom zou je meedoen als vereniging? Het weekend van De Nationale Voetbaldag wordt groots aangekondigd in de media en dat biedt kansen voor jouw vereniging. Zijn jullie op zoek naar nieuwe leden? Meer sponsoren? Meer vrijwilligers? Of wil je juist je huidige vrijwilligers bedanken? Of heel simpel aan je buurt laten zien wat voor een leuke vereniging jullie zijn? Dan zijn er vele activiteiten te organiseren om mee te doen aan De Nationale Voetbaldag. Heb je in dit weekend al activiteiten gepland? Mooi! Meld deze aan via het aanmeldformulier, ontvang ondersteuning en vier De Nationale Voetbaldag met ons mee.Meer informatieMEER INFORMATIEHoe vieren we het weekend van De Nationale Voetbaldag?

Schrijf je vereniging inSCHRIJF JE VERENIGING INJouw vereniging wil deel gaan nemen aan De Nationale Voetbaldag. Top! Maak hier je deelname definitief.