S.K.N.W.K. 1 heeft nog wat recht te zetten vanmiddag bij SC Stavenisse 1

S.K.N.W.K. 1 mag vandaag, zaterdag 2 april 2022, op bezoek bij hekkensluiter SC Stavenisse 1. Na een weekje vrijaf (omdat de derby tegen FC De Westhoek ’20 werd uitgesteld wegens corona bij de tegenstander) komen de blauw/zwarten dus weer in actie. Een mooi moment voor S.K.N.W.K. 1 om weer te starten aan een mooie serie. Immers de laatste competitiewedstrijd die ze speelden werd onnodig (en misschien zelfs wel een beetje onterecht) verloren van de inmiddels gedoodverfde kampioenskandidaat Kruiningen 1 (het werd twee weken geleden in Kruiningen 1-0). Zodoende kwam er een einde aan een reeks na de hervatting van de competitie van drie overwinningen op een rij.

En dan hebben ‘ze’ tegen SC Stavenisse ook nog wel wat recht te zetten. Voor de winterstop (en uiteindelijk tijdelijke lock-down) speelde S.K.N.W.K. 1 namelijk de thuiswedstrijd tegen Stavenisse (overigens is dat inmiddels ook al weer ruim 4 maanden geleden). Er leek niets aan de hand, want de Nieuwerkerkers kwamen op een 2-0 voorsprong. Echter werd deze voorsprong geheel onnodig in de 2e helft nog weggegeven en zodoende verspeelde S.K.N.W.K. 1 uiteindelijk twee dure punten door slechts met 2-2 gelijk te spelen. Lees hier het wedstrijdverslag van de heenwedstrijd https://www.sknwk.nl/125571/ongeinspireerd-s-k-n-w-k-1-laat-dure-punten-liggen-tegen-hekkensluiter-sc-stavenisse-1/

En S.K.N.W.K. 1 is eigenlijk ook aan zijn stand verplicht om vanmiddag de drie punten mee te nemen naar Nieuwerkerk. Ten eerste, omdat ze nog steeds keurig de nummer twee zijn van de ranglijst (met evenveel punten als nummer 3 FC De Westhoek ’20 1 echter heeft S.K.N.W.K. 1 een beter doelsaldo). Daarnaast vertelt ook de historie tussen beide ploegen (lees hier https://www.sknwk.nl/128251/historie-tussen-s-k-n-w-k-1-en-sc-stavenisse-1-7/) dat S.K.N.W.K. 1 normaal gesproken gewoon moet kunnen winnen van de rode lantaarndrager in de vierde klasse B. En tot slot is het in strijd om de bovenste plaats(en) en eventueel straks een plekje in de na-competitie heel belangrijk dat S.K.N.W.K. gewoon doet wat ze moet doen en dat is vanmiddag een overwinning behalen.

De wedstrijd tussen SC Stavenisse 1 en S.K.N.W.K. 1 begint vanmiddag om 15:00 uur. Uiteraard zullen we u via onze diverse sociale-media kanalen en uiteindelijk middels foto’s en een wedstrijdverslag op deze website op de hoogte houden van de verrichtingen van ons vlaggenschip.

Vanaf deze plaats wensen we S.K.N.W.K. 1 alvast heel veel succes toe !!