Eindelijk weer eens ‘ouwerwets’ Biefstukavondje bij S.K.N.W.K.

Gisteren, donderdag 31 maart 2022, konden we voor de 2e keer dit seizoen een Biefstukavondje organiseren. Was de vorige (eind september) de 1e van dit seizoen nog met allerlei beperkingen. Nu konden we weer gewoon ‘ouwerwets’ een biefstukavondje houden (de laatste keer dat dit zo was, was op 14 november 2019, daarna deed Corona haar intreden en was het eventjes gedaan met de pret).

Uiteraard werd er eerst getraind, maar toen S.K.N.W.K. JO19-1 klaar was met de training stroomde vanaf een uurtje of 8 de kantine vol. En omdat de biefstukjes rond dezelfde tijd werden aangeleverd, gingen een half uurtje later de eerste lapjes in de pan 🙂

Inmiddels stroomden ook de ‘niet-trainersbeesten’ binnen in de kantine (onder het motto niet trainen, wel eten 😉 ). En nadat uiteindelijk ook onze eerste selectie was uitgetraind, was er iets na 21:30 uur toch gewoon zo’n 50 man aanwezig in de kantine. En de laatsten gingen pas huiswaarts op 1 april (toen het zelfs al sneeuwde buiten 🙂 ).

En dus werden er gisterenavond maar liefst 50 biefstukjes gebakken !! Uiteraard was er vers wit brood om mee in de jus ‘te soppen’. Dit uiteraard allemaal onder het genot van een drankje.

Uiteraard wordt dit tijdens het seizoen 2022-2023 weer volgens traditie voortgezet. Vanaf deze plaats dank aan een iedere die gisteren zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan deze weer zeer geslaagde S.K.N.W.K.-avond. En verder (niet onbelangrijk) uiteraard dank aan alle zeer enthousiaste aanwezigen !!