Stevenen Marvin’s boys af op de titel in de 4e klas?

• Zaterdag werden 3 hele belangrijke punten behaald tegen naaste concurrent SKNWK. Daarnaast verloor een andere concurrent Westhoek met maar liefst 4-0 van WIK.

Op een druk bezochte Kruse Mat was het veel hotseknotse begoniavoetbal van beide kanten. Typisch februari/maart voetbal. De velden hebben last van hobbeligheid en de wind heeft vaak invloed op het spel. Van de zijlijn gezien was het spel matig en waren doelpogingen minimaal. De ploeg die scoorde ging de wedstrijd winnen. En dat deed 💛🖤 want net voor rust nam Joel de bal heel goed aan en ramde de bal snoeihard in het kruis. De mogelijkheden op 2-0 zijn er geweest maar 1-1 had ook zeker gekund. De solide verdediging van Kruiningen met andermaal een uitstekende keeper Koster gaf weinig weg.

Tot zover de wat neutrale blik op de wedstrijd.

Want uiteindelijk telt het resultaat en dat is een 1-0 overwinning voor 💛🖤. Een groepsresultaat van de selectie. Chapeau mannen💪. Dat mag gevierd 🎉worden. Daarom was het tijdens de 3e helft ook heel goed vertoeven op de Kruse Mat☀️🍺🍎🍷🌶🍉

Dinsdagavond is er een volgende wedstrijd. Dan staat op het programma de inhaalwedstrijd in en tegen Brouwershaven.

Succes 🍀 💛🖤

Voor meer foto’s en wedstrijdbeelden zie Facebook Frans van Pagee en de website van SKNWK.