SD Sport: Clubleven – Gekostumeerd voetbal bij S.K.N.W.K.

Bron: http://www.sdsport.nl/

Kwartaalmagazine SD SPORT

Hoe geven mensen invulling aan een sportief en actief leven? Hoe worden we vitaal ouder? Hoe gezond is ons werk? Het nieuwe eilandelijk magazine SD SPORT schrijft erover.

Er zijn legio beweegactiviteiten op Schouwen-Duiveland, al dan niet in clubverband. SD SPORT brengt het in beeld, samen met de prachtige sportfaciliteiten en unieke natuurlijke omgeving.

SD SPORT besteedt aandacht aan de sociaal-maatschappelijke waarde van sport. Sport brengt mensen samen. SD SPORT informeert en inspireert, en wil zo een actief en sportief leven stimuleren. Dat is goed voor individu én maatschappij.

In de voorjaarseditie van 2022 (editie nummer 15) is er aandacht voor het Gekostumeerd voetbal dat onlangs bij S.K.N.W.K. werd georganiseerd.

Clubleven – Gekostumeerdvoetbal bij SKNWK

Nee, het carnavalsvirus waait niet bepaald rond op Schouwen-Duiveland. Toch greep voetbalvereniging SKNWK uit Nieuwerkerk dit feest aan voor een leuk evenement: gekostumeerd voetbal.

Twintig spelers van het 1e, 2e, 3e en JO19 speelden een onderlinge wedstrijd, terwijl er op het veld – hoe kan het ook anders – diverse carnavalskrakers te horen waren. Na afloop wachtte in de kantine snert en uiensoep.

Martijn Neele: “Later op de middag was er ook nog een pokertoernooitje. Al met al was het een zeer geslaagde dag met veel lol. Dat er zoveel mensen waren, langs of op het veld en later in de kantine, laat zien dat de mensen zin hebben in dit soort feestjes. En gelukkig mag dit nu weer.“

Foto: Saskia Folmer

Hierbij nog de link naar het interview https://magazine.sdsport.nl/15_2022/clubleven#